Stella McCartney
EUFORIJA OKO KREACIJE

Nosila ju je i Meghan: Stella McCartney iskorištava pomamu nakon vjenčanja godine

Druga vjenčanica koju je Meghan Markle nosila za večernje svadbeno slavlje nosila je potpis dizajnerice Stelle McCartney koja je, potaknuta odličnim reakcijama na kreaciju, nakon gotovo dva desetljeća predstavila svoju prvu kolekciju vjenčanica.

Iako je Meghan Markle u crkvu stigla u jednostavnoj kreaciji francuske kuće Givenchy, za večernje slavlje odabrala je bijelu haljinu s potpisom dizajnerice Stelle McCartney oko koje se odmah stvorila pomama, a mnogi su je proglasili i boljom od prve. Čini se kako je britansku dizajnericu euforija oko kreacije koju je nosila vojvotkinja od Sussexa potaknula da predstavi svoju prvu kolekciju vjenčanica.

Stella McCartney je halterneck model kakav je odabrala Meghan Markle ponudila svojim klijenticama još u lipnju, ali u limitiranim količinama, a sada je svoje obožavateljice, ali i obožavateljice modnog stila supruge princa Harryja iznenadila prvom kolekcijom vjenčanica koju je nazvala "Made with Love".

U kolekciji se nalazi 17 komada koji utjelovljuju njezinu modernu, opuštenu i seksepilnu estetiku, a kreirala je siluete kakve će pristajati svakoj mladenki - od elegantnih bijelih haljina s plaštem, onih s otvorenim leđima pa sve do kombinezona i odijela. McCartney je jedinstvenost vjenčanim modelima dodala i kroz plavu etiketu s porukom koju je sama napisala, a koja može poslužiti kao "nešto plavo". Iako je svoju modnu kuću pokrenula još 2001., Stella se tek sad odvažila ući u svadbene vode, a njezina prva kolekcija bit će dostupna i preko online trgovina kao što su Nordstrom i Net-a-porter koje dostavljaju u Hrvatsku.

Stella McCartney

Stella McCartney

Stella McCartney

Stella McCartney

Stella McCartney

Stella McCartney

Stella McCartney

Stella McCartney

Linker
17. travanj 2024 11:23