Kaia Gerber prvi put je prošetala pistom na reviji Calvin Klein za sezonu proljeće/ljeto 2018
 Profimedia, SIPA USA
NAKON NASLOVNICE "MODNE BIBLIJE"

Niže uspjeh za uspjehom: Kaia Gerber radi na limitiranoj kolekciji s jednim od najistaknutijih dizajnera

Da je ona model koji će svi željeti bilo je jasno još kada je prije tri godine potpisala ugovor s jednom od najpoznatijih agencija IMG Models u dobi od samo 13 godina.

Da je ona model koji će svi željeti bilo je jasno još kada je prije tri godine potpisala ugovor s jednom od najpoznatijih agencija IMG Models u dobi od samo 13 godina.

I zaista je u tom periodu ostvarila mnogo, osobito prošle godine kada je prvi put nosila reviju na Tjednu mode u New Yorku luksuznog brenda Calvin Klein. Nakon toga angažirale su je modne kuće Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Coach, Prada, Chanel, Fendi, Moschino te Versace, gdje je modnom pistom prošetala sa svojom slavnom majkom Cindy Crawford. Bila je jedno od najtraženijih lica na prošlom Tjednu mode, a od tada je samo nastavila redati uspjeh za uspjehom. Nedavno je snimila kampanju za beauty liniju brenda Marc Jacobs, ali i zablistala na naslovnici francuskog izdanja magazina Vogue – sa samo 16 godina.

Objavu dijeli Marc Jacobs (@marcjacobs)

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

S obzirom na to da je trenutačno model s kojim svi žele raditi, oko nje se angažirao legendarni njemački dizajner Karl Lagerfeld, kreativni direktor modnih kuća Chanel i Fendi. Naime, Kaia Gerber će u suradnji s jednim od najpoznatijih imena modnog svijeta kreirati capsule kolekciju za njegov brend koji je nazvao po sebi. Karl Lagerfeld x Kaia kolekcija će se sastojati od ready-to-wear komada i modnih dodataka, među kojima će se naći cipele, sunčane naočale i nakit, a inspiraciju će potražiti u njegovoj pariškoj estetici i njezinom stilu.

Splash/Karl Lagerfeld x Kaia
Kaia Gerber dizajnira s Karlom Lagerfeldom

Kaia Gerber on the runway during the Calvin Klein Fashion show at New York Fashion Week Spring Summer 2018 held in New York, NY on  September 7, 2017., Image: 348659929, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Kaia Gerber prvi put je prošetala pistom na reviji Calvin Klein za sezonu proljeće/ljeto 2018

Kaia Jordan Gerber defile pour Chanel pendant la Fashion Week de Paris pręt a porter féminin printemps / été 2018 le 2 octobre, 2017 a Paris, France. Kaia Jordan Gerber on the run way of Chanel as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018 on October 2, 2017 in Paris, France., Image: 351571381, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse
Kaia Gerber otvorila je reviju kuće Chanel

Ipak, ovo za njemačkog dizajnera i zvijezdu modnog svijeta nije prva suradnja: upravo je Kaia otvorila reviju kuće Chanel u listopadu prošle godine i nosila komade iz kolekcije za proljeće/ljeto 2018. Njihova zajednička kolekcija stiže u rujnu ove godine, čime se Karl pridružio brojnim dizajnerima koji surađuju sa slavnim manekenkama kako bi podigli vidljivost brenda. Na primjer, Tommy Hilfiger i američka manekenka Gigi Hadid surađuju već četiri sezone – iduću kolekciju prikazat će u veljači - a zahvaljujući njihovoj prvoj liniji posjećenost njegove službene stranice porasla je za 900 posto u samo 48 sati nakon prikazivanja u rujnu 2016. godine.

Linker
25. travanj 2024 23:50