PR/Replay
suradnja sa slavnim klubom

Neymar & Replay u ekskluzivnoj suradnji koja će oduševiti modni svijet

Ljubitelje sporta i dobrog stila razveselit će vijest da je brend Replay dizajnirao ekskluzivnu kolekciju u suradnji s jednim od najpoznatijih svjetskih nogometnih klubova: prestižnim Paris Saint- Germainom!

Iz partnerstva ovih dvaju lidera u područjima mode i sporta stvorena je kolekcija koja odiše Replayevim premium stilom i PSG-ovom sofisticiranošću. Kolekcija se sastoji od 11 modela koji čine jedinstvene i funkcionalne total lookove s posebnom posvećenosti detaljima. Svi modeli imaju utisnut efektan logo i detalje u službenim bojama tima.

Donji dijelovi osmišljeni su u dvije varijante: rastezljivi i mekani athleisure denim opuštenog kroja s elastičnim trakama koji krasi 3D print službenog PSG loga i privjesak u bojama kluba te model s pet džepova koji pripada Hyperflex Bio seriji. Taj model izrađen je od organskog pamuka i recikliranog poliestera s eco-friendly obradom koja dolazi u tri različita pranja: tamnom, srednje tamnom i srednje svijetlom pranju. Ove hlače slim fit kroja vrlo su udobne i posebno će se svidjeti onima koji pažnju pridaju ne samo estetici već i brizi za okoliš.

PR/Replay

Kolekcija također uključuje i 3 denim košulje u autentičnom Replay stilu: dvije indigo denim košulje u kombinaciji pamuka i lana te model od stopostotnog pamuka. Svi artikli ukrašeni su detaljima poput 3D printa na prednjim džepovima i vrpce u bojama kluba na stražnjoj strani.

PR/Replay

Must have modeli jakni također su pronašli svoje mjesto u ovoj modno-sportskoj kolaboraciji: tri autentične denim jakne regularnog kroja urbanog stila inspirirane osamdesetima u intenzivnim indigo tonovima obogaćene su jednakim unikatnim detaljima kao i ostatak kolekcije.

Kolekcija je predstavljena u predivnom okruženju fascinantnog nogometnog stadiona Parc des Princes u prisutnosti brojnih zvijezda kao što su Neymar JR, Joan Small, Lorena Rae, Shanina Shaik, Baptiste Giabiconi, Chiara Biasi te brojnih influencera i novinara.

PR/Replay

Ovu kolaboraciju koju nose poznati igrači poput Neymara, Maura Icardija, Marca Verattija i Presnela Kimpembea i možete pronaći u odabranim Replay trgovinama u Zagrebu i Splitu. Cijelu Replay kolekciju za jesen/zimu možete pogledati na web shopu www.reverto.hr

Čitajte i:

Beyonce izbacuje adidasove kultne tenisice u novom ruhu, čudna platforma podijelila mišljenja

Satenska haljina slavne pjevačice pojam je elegancije: Pronašli smo slične raskošne komade

Što želimo u ormaru ove jeseni? Ovih pet praktičnih i svestranih komada uz koje su dodaci suvišni

Linker
19. travanj 2024 19:48