/ isosceleslingerie.com
PREDSTAVLJAMO BREND ISOSCELES

Neonske boje i geometrija čine ovaj brend donjeg rublja jako originalnim

Londonski brend donjeg rublja Isosceles Lingerie osnovan je u veljači 2015. za vrijeme Tjedna mode u Londonu. Iako postoji tek nešto više od godinu dana, ovaj jedinstveni modni brend pomaknuo je granice poimanja ‘senzualnog’ kada govorimo o koamdima koje nosimo ispod odjeće.

U slučaju komada s potpisom Isosceles Lingerie donje rublje nadilazi svoju praktičnu i udobnu funkciju i postaje komad odjeće za sebe. Neonske boje te inspiracija geometrijom i arhitekturom čine ovaj brend zaista jedinstvenim, a upravo su to razlozi radi kojih ćete o ovim gaćicama i grudnjacima čitati na brojnim stranicama koji pišu o dizajnu, a ne isključivo o modi. Brend je pokrenula mlada Britanka Cicely Travers i svojom debitantskom kolekcijom, koju čine jedinstveni transparentni komadi koji podsjećaju na siluete, oduševila modnu publiku.

/ isosceleslingerie.com

Kako sama kaže o svom brendu: “Naše rublje inspirirano je geometrijom koja naglašava konture tijela i podržava njegov prirodan izgled. Jednostavni modeli oslobođeni su suvišnih modnih detalja čime dodatno naglašavaju prirodnost i ženstvenost.”

/ isosceleslingerie.com

Modeli ovog britanskog brenda su istovremeno jako chic i funkcionalni. U proizvodnji se koriste tradicionalne tehnike izrade korzeta u kombinaciji s laganim materijalima i obrubima visoke kvalitete kako bi rublje bilo izdržljivo i postojano. Grudnjaci, gaćice visokog struka koje su ujedno i steznici, bodiji s otvorima na leđima dolaze u neonskim duginim bojama. Time istovremeno postaju idealan saveznik za originalnu modnu kombinaciju u kojoj će vam neonska narančasta decentno izviriti ispod majice.

/ isosceleslingerie.com

Svaki komad proizveden je u Velikoj Britaniji na što je dizajnerica jako ponosna. Cijene pojednih komada kreću se između 30 i 80 funti, a informacije o dostavi potražite na njihovoj stranici www.isosceleslingerie.bigcartel.com.

/ isosceleslingerie.com

/ isosceleslingerie.com

/ isosceleslingerie.com

Linker
20. travanj 2024 10:26