trk na kioske!

Ne propustite jesenski shopping s Glorijom: 48 kupona s popustima do 40 posto

Od 26. rujna do 2. listopada uživajte u najpovoljnijoj kupnji uz 30% popusta s kuponima priloženima uz novi broj Glorije, a korisnike Zaba MasterCard kartice očekuje dodatna pogodnost, 40% popusta u subotu, 28. rujna.

Pravo je vrijeme za jesenski shopping, a obnova garderobe bit će još lakša uz čak 48 kupona s 30 posto popusta koji vas očekuju u novom broju magazina Gloria. Od obuće, odjeće, kozmetike i dekoracija za dom, počastite sebe ili dragu osobu sa shopping izletom.

Kolekcije modnih trgovina lagano su se napunile s novim jesenskim i zimskim kolekcijama, pa ako ste u potrazi za trendi komadima za novu sezonu, uz povoljnije cijene nabavite ih ovog vikenda. Novi kaput za borbu s hladnim danima, kožne čizme za kišne dane ili topli pulover neki su od must have komada za mjesece pred nama. Kozmetička torbica u novoj sezoni nakon ljeta također zahtijeva preuređenje, a uz predočenje kupona priuštite si novitete po povoljnijoj cijeni.

U subotu korisnike MasterCard kartice očekuje dodatna pogodnost: 40% popusta pa požurite na kioske po novi broj Glorije!

Linker
10. travanj 2024 09:04