Foto: Maja Kljajić
MODNI DODACI

Narukvice koje nećete skidati s ruke ovog ljeta

Stigla je nova kolekcija Mayanas narukvica koje iz sezone u sezonu predstavljaju idealan ljetni modni dodatak. Bez obzira osjećate li se divlje, moderno, zavodljivo ili elegantno, u novoj kolekciji zasigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Svaka narukvica ispletena je ručno i osmišljena do najsitnijeg detalja, što ju čini unikatanim komadom nakita. Ukrašene su perlicama, zakovicama, pompomima, kristalima te ostalim aplikacijama i upravo ih to čini neodoljivima. Boho trend koji se nameće među brojnim trendseterima zaslužan je za pompone na Mayanas narukvicama koji su postali njihov zaštitni znak.

Foto: Maja Kljaić

Tim koji stoji iza branda prenio je svoju kreativnost, vještinu i sposobnost u narukvice koje su nastale po uzoru na ljepotu života, kolektivni duh i prijateljstvo, a cilj im je širiti pozitivnu energiju i sreću za sve vlasnike Mayanas narukvica. Prepoznatljivi vizuali stvorili su još jednu originalnu ljetnu priču koja nas zove da pobjegnemo na more i da se prepustimo uživanju u uvalama i prirodi. Narukvice koje predstavljaju odraz osobnog stila postale su apsolutni hit svih zaljubljenika u Mayanas.

Narukvice možete pronaći na webshopu www.mayanas.eu, te na brojim prodajnim mjestima diljem Hrvatske čiji se popis nalazi na službenoj internetskoj stranici. Stoga, ukoliko već niste, nabavite svoju Mayanasicu koja je idealan suputnik za sve životne avanture. Cijelu kolekciju pogledajte u fotogaleriji!

Linker
07. srpanj 2022 14:54