Sanja Milanović odvažila se za veliki obod na šeširu i nije pogriješila...
 Tom Dubravec CROPIX
305. utrka

Na Sinjskoj alci svi su gledali u Sanju Musić Milanović: Zablistala od glave do pete u hit nijansi

Tradicionalnu utrku došao je pogledati i državni vrh, a posebno se istaknula prva dama 'ukrala' je svu pažnju pomno odabranim modnim komadima.

Iako nije bilo sigurno hoće li se zbog pandemije koronavirusa održati Sinjska alka, ovo 305. po redu tradicijsko natjecanje ipak se 'trči', a nastupa svih 17 alkara koji su natjecali na prethodnim utrkama - Bari i Čoji. Kao i svake godine, na ovogodišnju Sinjsku alku stigao je hrvatski državni vrh, među kojima su se posebno isticali predsjednik Zoran Milanović, premijer Andrej Plenković sa suprugom Anom te prva dama Sanja Musić Milanović.

Sinj, 090820.
305. Sinjska alka, tradicionalna viteska igra kojom se slavi pobjeda nad osmanlijskim osvajacima od 14. kolovoza 1715. godine odrzava se u Sinju.
Na fotografiji: Gordan Jandrokovic, Sanja i Zoran Milanovic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec CROPIX
Sanja Musić Milanović haljinu je uskladila s cipelama i detaljem na šeširu.

Ona je, baš kao i na inauguraciji svog supruga, bila u centru pozornosti, posebice zbog modnog odabira. Za ovu posebnu prigodu odjenula je midi haljinu upečatljive ljubičaste boje koju je dala šivati po mjeri, obogaćenu detaljima poput gumbića, vrpcom oko struka i neobičnim rukavima.

Haljinu je uskladila s ljubičastim cipelama, a od detalja imala je elegantni šešir i zlatne naušnice. Make-up je bio decentan - ružičasti ruž i tek nešto maskare.

Sinj, 090820.
305. Sinjska alka, tradicionalna viteska igra kojom se slavi pobjeda nad osmanlijskim osvajacima od 14. kolovoza 1715. godine odrzava se u Sinju.
Na fotografiji: drzavni vrh.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec CROPIX
Državni vrh pozirao je s alkarima u Sinju uoči 305. Sinjske alke.

Sanja njeguje jednostavan, ali profinjen stil te često bira haljine A kroja koje joj odlično stoje. Tako je na inauguraciji nosila Varteksovu puder-ružičastu haljinu sa sličnim asimetričan centralni detalj veže se u struku, a ženstven i diskretan dekolte naglašava liniju vrata.

Domagoj Kunić
Sanja Musić Milanović na inauguraciji supruga Zorana.

Tada je haljinu spojila s tamnim salonkama na visoku potpeticu, a od nakita je tada također nosila naušnice i prsten s potpisom dizajnera Nenada Sovilja.

Čitajte i:

Haljina Sanje Musić Milanović s inauguracije napokon je u prodaji, a cijena je pravo iznenađenje

Ljubavna priča novog predsjednika, iza Zorana i Sanje Milanović gotovo su tri desetljeća: 'Između nas postoji zdrava doza ljubomore'

Prva dama savjetuje kako se boriti protiv ozbiljnog problema od kojeg pati svaki drugi odrasli Hrvat

Linker
12. travanj 2024 18:49