Mango
jedinstvena kampanja

Na listi želja: Ovih 5 komada želimo iz limitirane Mango x Leandra Medine kolekcije

Američka autorica i blogerica udružila je snage sa španjolskom high street kućom i predstavila jedinstvenu kolekciju dostupnu i nama.

Nezaboravan i autentičan stil njeguje Amerikanka Leandra Medine, 30-godišnja blogerica i osnivačica web stranice Men Repeller. Komade inspirirane njezinim jedinstvenim stilom u ponudu je uvrstio Mango. High street brend i blogerica udružili su se i predstavili limitiranu kolekciju Leandra Medine x Mango. Svečana, ali ujedno udobna i moderna kolekcija nudi zanimljive komade.

Mango

Mango

Sjajni, šareni, elegantni i cool odjevni predmeti koje je dizajnirala Leandra izgledaju odlično sami za sebe, no kako kaže - "Mogućnost kombiniranja jako je bitna za odjevne predmete — to je ono što ih čini idealnim partnerima kao i način na koji ih je moguće ponovno nositi na različite načine i uvijek iznova".

Mango

Mango

Inspiracija ove kolekcije Leandrinim riječima je "Novogodišnja noć u europskom skijalištu u kombinaciji s američkim kampusom iz šezdesetih uz poneki izvezeni cvijet koji je ubačen radi proporcionalnosti".

Cijene komada s njezinim potpisom su pristupačne, od 250 kuna za haljinu ili bluzu, 450 za kardigan ili 550 za cipele i čizme. Izdvajaju se izvezeni komadi poput pulovera i veste, kao i klasični poput balonera koji je upotpunjen ukrasnim dugmićima. Traper s boho detaljima i bluze sa šljokicama nosivi su kroz cijeli dan, baš kao i komadi nakita s vintage vibrom. Tamnosiva vesta s izvezenim cvjetovima i srednje tamne traperice visokog struka kombinacija su koju je Leandra preporučila, a od svih komada koji se nude, izabrali smo pet koje bismo mi rado nosili.

Clutch torbica, 349,90 kn

Strukturirana jakna, 699,90 kn

Kardigan s vezom, 449,90 kn

Mini izvezena haljina, 349,90 kn

Pulover s ukrasnim perlicama, 449,90 kn

Linker
18. travanj 2024 03:58