prava nasljednica

Monica Bellucci ima razloga za ponos: Talijanka pružila potporu kćeri koja je krenula njenim stopama

Pregršt fotografija nastalih na setu za Dolce&Gabbanu dokazuju da se mlada Deva pred objektivima snalazi kao riba u vodi, a neodoljivo podsjeća na svoju slavnu majku.

Po mnogima jedna od najljepših žena na svijetu, Monica Bellucci i dalje očarava, a sada je pokazala da ima i dostojne nasljednice. Ova 56-godišnja glumica svoje dvije kćeri iz braka s Vincentom Casselom držala je podalje od oka javnosti jako dugo, no sada su mama i kćeri snimljene u šetnji talijanskim mjestom Portofino.

image
Monica Bellucci s kćerima Devom i Leonie stigla je u Portofino.
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Razlog zašto su Monica te 16-godišnja Deva i 11-godišnja Lonie došle tamo jest kampanja koju je starija kći snimala i to ni manje ni više nego za Dolce&Gabbanu.

Tinejdžerica već neko vrijeme skreće pozornost na sebe zbog izvanserijske ljepote koju je naslijedila od majke, na koju dodatno podsjeća zbog duge tamne kose. Deva Cassel zablistala je na setu poznatog modnog dvojca Dolce&Gabbana, odjevena u lepršavu ljetnu haljinu ljubičaste boje, u kojoj je pozirala u vintage crvenom kabrioletu.

image
Deva Cassel na snimanju za Dolce&Gabanna u mjestu Portofino.
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Pregršt fotografija nastalih na setu dokazuju da se mlada Deva pred objektivima snalazi kao riba u vodi.

Čitajte i: Ima tek 15 godina, a već rastura u modnom svijetu: Kći Monice Bellucci svakim je danom sve sličnija majci

Konstantna suradnja s D&G

Devi ovo nije prvi profesionalni angažman, naime djevojka je već krenula majčinim stopama i bavi se manekenstvom. Iako je njena majka najpoznatija kao filmska glumica, karijeru je počela baveći se modelingom. Simbolično je da je prvu veliku modnu kampanju snimila za brend Dolce&Gabbana - za koji upravo snima i Deva.

image
Retro vizura sa seta neodoljivo je podsjetila na prizore iz filma ‘Malena‘.
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Mlada Deva s kovrčavom tamnom kosom u nekim trenucima neodoljivo podsjeća na najpoznatiju majčinu ulogu u filmu "Malena", po kojoj Monicu Bellucci i danas mnogi pamte.

Da su u D&G-u oduševljeni mladom Monicinom nasljednicom i više je nego jasno, jer ovo nije prvi put da Deva surađuje s talijanskim modnim divom Dolce&Gabbana.

image
Deva Cassel, baš poput majke, ima dobru suradnju s D&G.
BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 17:40