Šime Eškinja
Kolekcija koja ubrzava puls

Modno osvježenje za odvažne stiže iz kreativne radionice Hippy Gardena

Romantika i seksipil - sve je ovdje, spojeno u nosivi kolaž za osvajanje gradskih ulica.

Sivim i tmurnih dana svima je dosta, a ljetna kolekcija 'Pulse', poznatog hrvatskog brenda Hippy Garden, stiže u pravo vrijeme!

Šime Eškinja

Nova kolekcija pulsira bojama i uzorcima, a dizajnerica pomno osmišljenom modnom igrom istražuje paletu neutralnih, zemljanih tonova i žarkih boja u formi color-blocka. Romantika i seksipil - sve je ovdje, spojeno u nosivi kolaž za osvajanje gradskih ulica.

Šime Eškinja

Lajt motiv kolekcije je autorski print brenda primijenjen na različitim materijalima poput pamuka, viskoze pa čak i eko kože. Romantične duge haljine na preklop s raskošnim volanima, ženstvene su i seksipilne, a jednostavna silueta omogućuje njihovu nosivost za svaku priliku. Kroz kolekciju se provlače bluze na preklop, tunike, culottes hlače u nekoliko varijacija te bomber jakne namijenjene ženama, ali i muškarcima. Također, nezaobilazni modni dodaci prisutni su u obliku mini torbica, laptop i ruksak torbi te prvog modela sunčanih naočala brenda koji će biti siguran hit među trendsetterima.

Šime Eškinja

Prema riječima dizajnerice, kolekcija je namijenjena onima koji su odvažni i hrabri nositi žive boje, a svoju viziju rascvjetanog proljeća i uzavrelog ljeta odvela je korak dalje vizualima koji pobuđuju gotova sva osjetila.

Šime Eškinja

"Obožavam boje i volim se poigrati s raznim uzorcima. Naime, ovog puta print i kolekcija nisu inspirirani mjestom ili vremenom nego osjećajem koji u meni pobuđuju proljeće i ljeto", izjavila je Đurđica Vorkapić.

Šime Eškinja

Zaštitno lice kampanje je Lea Tomić (Relatum model management), atraktivnu kampanju snimio je Šime Eškinja, a za perike se pobrinuo salon Evelin.

Šime Eškinja

Kako doznajemo od glasnogovornika brenda, nova kolekcija već je u prodaji!

Šime Eškinja

Linker
23. travanj 2024 02:57