Profimedia, AFP
novi projekt

Meghan ne staje: Nakon suradnje s magazinom Vogue baca se u dizajnerske vode

Vojvotkinja od Sussexa ne krije svoju ljubav prema modi pa ne iznenađuje posljednja vijest koja dolazi s kraljevskih dvora. Meghan će se baciti u dizajnerske vode kroz suradnju s nekoliko britanskih modnih brendova.

Nakon što je za rujansko izdanje britanske inačice Voguea bila gostujuća urednica, Meghan Markle uskoro ćemo vidjeti i u ulozi modne dizajnerice. Vojvotkinja neće izbaciti svoju samostalnu kolekciju, već će u suradnji s brendovima poput Marks and Spencera, Johna Lewisa, Jigsawa i u suradnji s prijateljicom i dizajnericom Mishoom Nonoo predstaviti liniju odjevnih predmeta, s humanitarnom pozadinom.

Linija će izaći krajem ove godine, a predmeti će se prodavati po principu "jedan za jedan", što znači da će za jedan kupljeni artikl drugi ići u humanitarne svrhe. Naime, ovo je još jedan od projekata humanitarne organizacije "Smart Works" koja djeluje pod sponzorstvom vojvotkinje, s ciljem da pomogne ranjivim i nezaposlenim ženama da ponovno pronađu posao.

"Ne samo da nam ovo dopušta da jedni drugima budemo dio životnih priča već nas podsjeća da smo svi u tome zajedno", kazala je Meghan u novom broju Voguea u kojem je ova nova suradnja objavljena.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 09: Prince Harry and Meghan Markle listen to a broadcast through headphones at Reprezent 107.3FM in Pop Brixton on January 9, 2018 in London, England. The Reprezent training programme was established in Peckham in 2008, in response to the alarming rise in knife crime, to help young people develop and socialise through radio. (Photo by Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Vojvotkinja od Sussexa nosila je pulover brenda M&S 2018. godine - rasprodao se u kratkom roku

Iako je vojvotkinja obožavateljica luksuznih brendova poput Stelle McCartney, Givenchyja i Aquazzure, nije rijetkost vidjeti je i u cjenovno prihvatljivim markama. Kada je tek počela odnos s princem Harryjem, Meghan je privukla pažnju britanske javnosti u komadima poput brenda M&S-a, koji njeguje klasičnu i profinjenu estetiku, karakterističnu Meghaninom stilu.

LONDON, ENGLAND - APRIL 18:  Meghan Markle attends a reception with delegates from the Commonwealth Youth Forum during the Commonwealth Heads of Government Meeting at the Queen Elizabeth II Conference Centre on April 18, 2018 in London, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Linker
12. travanj 2024 18:42