PROMO
U izazovnoj godini

Lykke slavi drugi rođendan: Domaći brend mirisnog nakita otvorio trgovinu u centru Zagreba

Lykke se od malog brenda koji je krenuo s poslovanjem iz stana prometnuo u brend čiji nakit danas nosi tisuće Hrvatica, a u pandemijskoj godini uspio je napraviti velik korak k još boljem poslovanju.

U samom srcu Zagreba, u Petrinjskoj ulici na broju 28, smjestio se prekrasan Lykke Gift shop u kojem ćete se osjećati kao da ste zakoračili u svijet bajke.

U samo dvije godine ovaj se hrvatski brand profilirao u jedan od najpopularnijih na našem tržištu, a u godini koja je izazovna za sve poduzetnike uspjeli su otvoriti Lykke Gift shop koji osvaja na prvu.

image
Lykke Gift shop konačno je otvorio svoja vrata u centru Zagreba.
PROMO

Kroz romantičnu priču mirisnih medaljona, Lykke nakit s dozom sreće - nakit je koji se doslovno osjeća, a šetnja kroz ovaj shop inspirirat će vas da pronađete jedinstven i dragocjen poklon za vama dragu osobu. Proslavite s njima njihov drugi rođendan i pobliže upoznajte nakit o kojem svi pričaju.

Nakit je odraz nas samih

Nakit nikada nije tek običan komad metala kojeg slučajno nosimo. On izražava naš statement, simbol je emocije i konekcije s dragim nam osobama, odražava naše stanje i trenutno raspoloženje, kao i našu osobnost.

Upravo sve to objedinjeno je u Lykke nakitu što se odmah i prepoznaje, jer je samo u Hrvatskoj prodano nekoliko tisuća medaljona, a u prve dvije godine uspjeli su otvoriti i Gift shop što je izrazito hrabro u vremenima koja nisu nimalo jednostavna za poduzetnike.

image
Unutrašnjost Lykke Gift shopa oduzima dah.
PROMO

"Kada je Lykke nakit lansiran prije dvije godine, imali smo u glavi samo jednu viziju; Pružiti svima nama drugačiju verziju nakita, nakita koji nije samo puki ukras, već odraz našeg stanja i raspoloženja, motivator i aktivator naših pozitivnih emocija. Sa svakom novom kolekcijom, trudimo se ići korak dalje osluškujući bilo ljudi. Otvaranjem trgovine na prekrasnoj lokaciji u samom srcu Zagreba u godini koja je za mnoge bila najteža, za nas je bilo posebno izazovno, ali dokaz da se vizijom, upornim radom i trudom može postići puno", izjavila je Darija Kovačević koja stoji iza branda Lykke.

Čitajte i: Lykke mirisni medaljoni osvojit će vas na prvi pogled: Razgovarali smo s kreatorima ovog jedinstvenog nakita

Proslava 2. rođendana u Gift shopu u centru Zagreba

Osim što ponudu svih njihovih ogrlica možete potražiti u Lykke web shopu te drugim specijaliziranim trgovinama po gradu, iskustvo gift shopa koji se smjestio u strogi centar Zagreba neprocjenjivo je. Pažljivo odabrani decentni komadi namještaja uz cvjetne aranžmane, smješteni su u romantični prostor pomoći će vam da se osjećate kao da ste u kakvoj romantičnoj bajci.

image
Osim Lykke nakita, u ponudi imaju i jedinstveni Risis nakit iz Singapura.
PROMO

Osim Lykke nakita, u ponudi imaju i jedinstveni Risis nakit iz Singapura, za koji su ekskluzivni zastupnici za Hrvatsku i dio Europe. Risis nakit rađen je od pravih cvjetova s unikatnim kliznim patentom koji omogućava da se svaka ogrlica nosi na barem šest različitih načina.

Osim nakita u Lykke Gift shopu možete pronaći i unikatnu keramiku "Odeata", umjetnice Valentine Šeb, koja je posebno rađena za Lykke. Njeguju i posebnu suradnju s brandom My Lovely Bag jer trenutno jedini u Zagrebu drže njihov asortiman torbi.

image
U Lykke Gift shopu mogu se kupiti i torbe My Lovely Bag.
PROMO

Izrađene od pomno odabranih visokokvalitetnih materijala, Lykke ogrlice s mirisnim medaljonima, hipoalergene su i otporne na koroziju, a svojom vrhunskom kvalitetom izrade, dizajnirane su tako da se njeguju i prenose generacijama. Medaljoni dolaze u 18 različitih motiva inspiriranih prirodom i raznim povijesnim motivima, a svaki možete dodatno personalizirati gravurom po vašem izboru, i tako ga učiniti doista posebnim i unikatnim.

image
U Lykke medaljone može se staviti spužvica koju natopite kapima mirisnog ulja ili omiljenog parfema.
PROMO

Lykke personalizirani mirisni medaljon je nakit od kirurškog čelika s 18 karatnom pozlatom koji dolazi u kompletu s dva eterična ulja po vašem izboru i posebno kreiranim spužvicama različitih boja. Sve njihove kolekcije možete potražiti na web shopu, a pratite ih i na Facebooku i Instagramu, te naravno i u Gift shopu u Petrinjskoj 28.

Linker
25. svibanj 2022 16:56