Lepršavo i romantično!

Ljetni chic: Znamo koji će ‘it‘ komad biti neizostavan u narednim mjesecima

Nova nam je modna sezona donijela pregršt različitih trendova, a sada se na scenu probija onaj koji podrazumijeva ugodnost, jednostavnost i multifunkcionalnost!

Ljeto je pred vratima, što znači da je vrijeme za osmišljanje novih outfita koji će obilježiti osunčane dane. Ponuda vrvi od boja, uzoraka i materijala, no čini se kako će romantični i lepršavi krojevi ove sezone biti najveći hit. S obzirom na visoke temperature, najbolje je birati prirodne materijale u kojima ćete se osjećati ugodno, a kada je riječ o trendovima, upravo su pamučni komadi zavladali modnom scenom.

Ovosezonski 'it' komadi svakako su lepršave haljine - među brojnim krojevima svatko može pronaći onaj idealan za vlastitu građu i zablistati u komadu koji će odlično funkcionirati za sve prigode.

Postoji li uopće idealniji odjevni predmet od toga? Lepršave će haljine ove sezone biti neizostavne za ležernu kavu s prijateljicama, odlazak na posao ili večernji izlazak, a tek je poneki modni dodatak potreban da dnevni look transformirate u onaj glamurozni večernji.

image

C&A, 225,60 kuna

OLAF RAYERMANN

I dok smo proljeće proveli u komadima žarkih boja, došlo je vrijeme za one nešto svjetlije među kojima se posebno ističe lepršava haljina midi kroja i trendi ombre uzorka. Osim toga, narančasta se boja postavila kao vodeći hit među ljetnim trendovima, a odlično će funkcionirati za večernje izlaske, opuštena druženja, kao i za odlazak na posao. Možete je kombinirati uz sandale na blok petu, upečatljivim komadom nakita i laganom traper jaknicom za svježije večeri, a odlično će funkcionirati uz bijele dodatke, ali i uz one kontrastne.

image

C&A, 301,30 kuna

OLAF RAYERMANN
image

C&A, 301,30 kuna

OLAF RAYERMANN

Ipak, mnoge će najviše razveseliti komadi sa zaštitnim znakom ljeta - cvjetnim uzorkom.

S obzirom na to da je upravo narančasta hit boja sezone, mnoge će trendseterice oduševiti pamučna haljina maxi kroja u upečatljivoj narančasto-ružičastoj kombinaciji boja. Ovaj je model idealan za svakodnevno nošenje, kao i za odlazak na posao, a odlično će izgledati uz špagerice, slamnati šešir i otkačene sunčane naočale. Na isti se način može kombinirati model žarko narančastog uzorka za sve ljubiteljice ružičaste boje.

image

C&A, 301,30 kuna

OLAF RAYERMANN

Ako ste, ipak, u potrazi za nešto manje upečatljivim bojama, vjerojatno će vas oduševiti romantični model sa zanimljivim vezanjem na leđima. Ova bijela haljina svijetloplavog uzorka tijekom ljetnih dana će biti najbolja stilska prijateljica, a super će se slagati sa sandalama i blejzerom u bež boji. Uz upečatljiv komad nakita i visoke potpetice, ova će ženstvena haljina biti glavna atrakcija koktel partija.

image

C&A, 225,56 kuna

OLAF RAYERMANN

Sve one koji su u potrazi za komadima u crno-bijeloj boji oduševit će bijela haljina romantičnog uzorka. Iako će u dnevnoj varijanti najbolje izgledati uz neutralne sandale, ruž ili dodatak u crvenoj boji podići će je na novu razinu i u svega nekoliko minuta unijeti dašak pin-up stila.

image

C&A, 376,45

PROMO
image

C&A, 263,63 kuna

OLAF RAYERMANN

Slično je i s modelima u crnoj boji, a nakon kulta male crne haljine dolazimo do kulta maxi crne haljine. Izabrali onu s rukavima ili na bretele, uz crne će špagerice i crni ruž izgledati doista glamurozno, a navečer će je dodatno podići kratka kožna jakna.

Upravo su ovakvi komadi najbolji odabir kada stignu vrućine, a osim što su iznimno chic i praktični, trgovine C&A u kojima ih možete pronaći u ponudi imaju brojeve koji sežu čak i do 62. Svijetom je zavladao trend održive mode, a važan komad u tome svakako je i multifunkcionalnost odjevnih komada, kao i prirodni materijali koji će vam olakšati i one najtoplije dane.

Više pogledajte u galeriji niže:

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s C&A

Linker
23. travanj 2024 12:12