Lunilou
NOVI POTHVAT

Linija od recikliranog materijala: Izabel Kovačić predstavila kolekciju kupaćih kostima

Modni brend Izabel Kovačić i njezine sestre Ivane Andrijanić predstavlja novu kolekciju koja je u skladu s trenutačnim trendovima u modnoj industriji, odnosno u prvom planu je materijal koji je korišten za novu kolekciju kupaćih kostima za djecu, ali i za mame i tate.

Brend Lunilou već nekoliko godina brine o zagađenju okoliša i u stalnoj je potrazi za novim eko rješenjima kada su u pitanju kolekcije za djecu. ovogodišnja kolekcija kupaćih kostima napravljena je u cijelosti isključivo od recikliranog poliamida, napravljenog od ECONYL®a i 100%tnog NILIT® Ecocare recikliranog najlona 6.6 s UPF 50+.

--> Izabel Kovačić osmislila 4 prirodna proizvoda: 'Jedan mi je ipak najdraži!'

"Svi znamo da su dječje igre, igre bez granica i da se klinci ne zadržavaju dugo na jednom mjestu nego istražuju sav svoj okoliš pa smo upravo zbog toga krenuli u izradu kupaćih kostima. Živimo u zemlji koja se može pohvaliti jednim od najčišćih mora što je u današnje vrijeme rijetkost i mi kroz svoj brend i način poslovanja želimo raditi male korake koji će, nadamo se, u budućnosti pridonijeti očuvanju prirodnih ljepota. Kada smo radili istraživanje o materijalima za naše kupaće kostime jedina nit vodilja nam je bila kako svoje modele učiniti ne samo praktičnim već i ekološki prihvatljivim za okoliš. Nadamo se da smo ovom kolekcijom uspjeli ostvariti svoje ciljeve te da će naši vjerni kupci još jednom prepoznati kvalitetu koja stoji iza Lunilou", izjavila je vlasnica brenda Izabel Kovačić.

Lunilou

Obiteljski brend Lunilou nastao je kao osobna potreba i potraga za materijalima koji su prirodni i nježni za naše najmlađe, ali istovremeno grade jednu puno veću i kompleksniju priču - onu o ekološkoj osviještenosti. Od 2015.godine sestre Izabel i Ivana marljivo stvaraju svoj prepoznatljiv brend. Kvalitetnim organskim materijalima koji u skladu s detaljno razrađenim dizajnom stvaraju priliku za čisto, prekrasno djetinjstvo bez štetnih kemikalija oko naših najmanjih.

Lunilou

Lunilou

"Zahvaljujući inovativnom načinu proizvodnje Lunilou kupaći kostimi su izuzetno otporni na klor i mrlje od krema za sunčanje te su uz to bakteriostatski - sprečavaju razvoj bakterija, mekani su i super udobni. Cijelo vrijeme pričamo o zajedničkoj borbi malih i velikih pa smo u ovoj kolekciji mislili upravo na to...na male i velike. Asortiman smo obogatili modelima i za mame i tate.

Lunilou

Lunilou

Ovo je Lunilou način kako problem otpada riješiti modnim izborima. Ovaj problem nije samo Vaš nego se tiče i Vaše djece i upravo iz tog razloga svi moramo sudjelovati u izgradnji zajedničke čiste budućnosti'', objasnila je vlasnica brenda Ivana Andrijanić čije su dvije djevojčice prve male ambasadorice nove Lunilou kolekcije.

Ovu posebnu kolekciju eko kupaćih kostima za djecu i odrasle pogledajte na www.lunilou.com, a intervju o novoj kolekciji i pomaže li suprugu Mateu Kovačiću oko stajlinga pročitajte u novom broju magazina Gloria Glam.

Linker
26. lipanj 2022 06:48