John Pavlish
Spremna za ljeto

Limitirana kolekcija za 10. rođendan: Nika Turković prva pokazala kako joj dobro stoje

Poznati francuski brend naočala sa svakom svojom kolekcijom ponovno oduševljava obožavatelje ovog veselog brenda, a za svoj prvi 'okrugli' rođendan pripremili su 10 godina kapsula kolekciju.

Vesele boje i bezvremenski modeli savršeno se uklapaju u svaku ljetnu modnu kombinaciju i sastavni su dio svake torbe za plažu. Ove sezone IZIPIZI nas je odlučio razveseliti limitiranom edicijom. Svoj najprodavaniji i must have model #D Tortoise okruglog oblika, koji je postigao ogroman uspjeh širom svijeta izbacili su u posebnoj žutoj boji. IZIPIZI ističe osmijeh kao jednu od svojih temeljnih vrijednosti, a ovaj model će vam ga sigurno izmamiti.

John Pavlish
Nika Turković i njezin izbor iz kapsula kolekcije

Naša mlada glazbenica, Nika Turković zna da su sunčane naočale must have modni dodatak za ljeto i savršeno nadopunjuju svaki ljetni look.

Malo tko ostaje ravnodušan

Na vrućini gradskog asfalta ili uz ljetne morske radosti, Nika je za sebe izabrala nove modele iz kapsula kolekcije. Ovaj model je dostupan u verziji sunčanih naočala za odrasle, sunčanih naočala za djecu i naočala za čitanje.

John Pavlish
Model kapsula kolekcije odel dostupan je u verziji sunčanih naočala za odrasle, sunčanih naočala za djecu i naočala za čitanje.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim.

John Pavlish
Nika nosi jedan od klasičnih IZIPIZI modela

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici.

John Pavlish
Nika zna da su naočale must have modni dodatak za ljeto.

Pročitajte i:

Ljeti volimo platforme! Ravne ili one s potpeticom, svakom looku daju dozu karaktera i šarma

"Sex & The City" sandale tu su da ostanu: Poznate cure ne mogu se zasititi ovih štikli

Najpoželjniji komad sezone! Poznate dame nose ga na bazične majice, ali i badiće s cool printevima

Linker
03. travanj 2024 17:10