Foto: Lonely lebel

Lena Dunham i Jemima Kirke u potpuno prirodnoj kampanji za donje rublje

Novozelandski brend donjeg rublja Lonely poznat je po nekonvencionalnom pristupu promociji vlastitog donjeg rublja. Umjesto fotošopiranih modela baršunaste osunčane kože i savršenih oblina gdje je sve baš na pravom mjestu, u njihovim kampanjama pojavljuju se potpuno prirodni i različiti tipovi žena savršeni u svojoj nesavršenosti

Kroz seriju fotografija Lonely Girls Project brend predstavlja “iskrene portrete inspirativnih stvarnih žena u njihovom prirodnom okružju koje, naravno, na sebi nose samodonje rublje Lonely” – poručuju s Novog Zelanda. Posljednje pred njihov objektiv stale su zvijezde hit američke serije “Girls”; Lena Dunham i Jemima Kirke. Javnosti su ovih dana predstavljenje prve fotografije kampanje koja službeno izlazi idući tjedan.

Lena i Jemma opuštene i prirodne u donjem rublju rade ono što najviše vole – dobro se zabavljaju u kupaonici! Predvodnice novog indie vala ženstvenosti i ljepote našle su se u istoj ulozi kao i u seriji “Girls” koja ih je proslavila, a na pitanje kako se osjećaju povodom ove suradnje, izjavile su – “Pa nema nam ništa draže i opuštenije od druženja u kupanici s najboljom prijateljicom odjevene samo u prekrasno donje rublje.”

Foto: Lonely lebel
Linker
25. travanj 2024 13:35