Profinjena i elegantna

Lejla Filipović u novoj kampanji hrvatskog modnog brenda još jednom dokazala da joj sve stoji - savršeno

Zaštitno lice nove kolekcije modnog brenda Cataleya zadarske dizajnerice Martine Ješe jedna je od naših najljepših bivših misica, kojoj svaka od ženstvenih kreacija pristaje jednako dobro.

Modni brend Cataleya zadarske dizajnerice Martine Ješe godinama je sinonim za ženstvene i senzualne haljine, a zaštitna lica za svaku novu kolekciju samosvjesne su i snažne žene.

Zaštitno lice recentne kolekcije zaljubljenica je u modu i bivša misica Lejla Filipović kojoj savršeno pristaje baš svaka kreacija - od kratkih i dugih haljina sve do efektnih kombinezona.

Iako je ove godine proslavila 45. rođendan Lejla svojim mladolikim izgledom i vitkom figurom može zasjeniti puno mlađe djevojke, a gdje god dođe svojom elegantnom ljepotom plijeni pozornost.

image

Svaka haljina iz nove kolekcije brenda Cataleya Lejli stoji kao salivena.

PRESS

U monokromatskim kreacijama vibrantno ljubičaste boje, crnim i tupe nijansama ili čarobnoj dugačkoj haljini "head turner" izgleda kao da se još uvijek profesionalno bavi modelingom.

Lejla svojom figurom i senzualnošću u kreacijama koje prije svega slave žene oduzima dah.

Čitajte i: Poželjet ćete ih u svom ormaru! Kolekcija haljina nadahnuta kolumbijskom orhidejom kao stvorena za vruće ljetne večeri

Profinjenu i bezvremensku ljepotu, kako kolekcije tako i njenog zaštitnog lica, dodatno je naglasio prostor u kojem je kampanja snimana, Pločnik bar, mjesto koje svojim interijerom baš kao i Cataleya svojim kreacijama, vješto sjedinjuje elegantno i moćno.

Naglasiti ženstvenost, a pritom izgledati moćno i samopouzdano ne žrtvujući pritom ni udobnost ni profinjenost, zasigurno je želja svake moderne žene, a upravo to je sama nit vodilja koja se proteže kroz sve Cataleyine kreacije.

Čitajte i: Lejla Filipović rođendan dočekala na prvom putovanju u Prag, a Tarik i sinovi ju oduševili poklonima

image

Lejla u ružičastoj kratkoj haljini iz nove kolekcije.

PRESS
image

Cataleya haljine slave žensku figuru.

PRESS
image
PRESS
image

Dizajnerica Martina Ješe svakom kreacijom želi naglasiti ženstvenu i elegantnu figuru.

PRESS
image

Bivša misica u crnoj varijanti.

PRESS
image

Hit ove kolekcije je i crni kombinezom.

PRESS
image

Lejla je i ovom kampanjom dokazala da je njezina ljepota - bezvremenska.

PRESS


Frizura: The Ivica, frizerski salon Kosa by Ali

Lokacija: Pločnik bar

Make up: Sanja Agić

Foto: Matea Smolčić

Linker
11. travanj 2024 22:36