domaći brend human

Lejla Filipović pozirala u kampanji za sportsku kolekciju donjeg rublja

Autori branda HUMAN su Saša Maksimiljanović i Šime Eškinja, a brand sam je humanitarno – humanog karaktera u skladu s čime će dio od prodaje ići u humanitarne svrhe.

"Ništa ljudsko mi nije strano, osjećam empatiju prema svemu i smatram da bi svaki čovjek trebao osjećati isto. U dobru se ne uzvisujmo, u zlu se ne ponizimo, veselimo se malim stvarima braćo i sestre", poručuje Lejla Filipović.

Ranjivost, suosjećanje, prihvaćanje i razumijevanje osobine su koje nas povezuju, čineći nas ljudima. U intimnim trenutcima, u sigurnosti svog doma skidamo maske svjesni da smo jednako krvavi ispod kože u kojoj se želimo osjećati ugodno, komotno, voljeno. Manifest je to novog domaćeg branda pod nazivom HUMAN.

image

Lejla Filipović

ŠIME EšKINJA

Riječ je o sportskoj kolekciji donjeg rublja za žene i muškarce, dizajnom i finoćom materijala kreiranog da svakodnevicu učini ugodnom.

Ideja se rodila prije dvije godine potaknuta idealom jednakosti, zajedništva bez podjela i klasifikacija ljudi, s namjerom da podsjeti da čovjek nije samo ljuska odnosno tijelo, već osoba puna energije, svijesti i emocija - jednom riječju HUMAN. Autori branda HUMAN su Saša Maksimiljanović i Šime Eškinja, a brand sam je humanitarno – humanog karaktera u skladu s čime će dio od prodaje ići u humanitarne svrhe.

image

Anđa Marić

ŠIME EšKINJA

"U trenutku kada sam izgubila sve svoje ovozemaljske identitete i život koji sam živjela, zapravo sam spoznala da sam da sam još uvijek tu, da jesam i postojim, da mogu i moram živjeti. Otkrila sam da je život predivan, samo na drukčiji način te da smo najljepši onda kada se usudimo živjeti svoju istinu i ranjivost jer upravo su one naša super moć. Empatijom, suosjećanjem i ljubavlju za sve, počevši od sebe, ukrasimo našu ljudskost", pojasnila je Anđa Marić.

image

Nika Turković

ŠIME EšKINJA

"Svoju ljudskost najviše osjećam kada pomažem drugima i kad natjeram ego da mjesto ustupi obazrivosti", dodao je Rade Radolović.

Kolekciju možete pogledati i svoje omiljene komade naručiti putem weba https://human2care.net/en-hr

image

Antonija Bračulj

ŠIME EšKINJA
image

Antonija Dobrota

ŠIME EšKINJA
image

Antonija Topić

ŠIME EšKINJA
image

Ema Kuzle

ŠIME EšKINJA
image

Jure Radnić

ŠIME EšKINJA
image

Lejla Filipović

ŠIME EšKINJA
image

Lidija Lešić

ŠIME EšKINJA
image

Lovre Miloš

ŠIME EšKINJA
image

Marko Mičunović

ŠIME EšKINJA
image

Jure Radolović

ŠIME EšKINJA
image

Željko Vlaić

ŠIME EšKINJA
Linker
12. travanj 2024 15:16