Profimedia, Allpix Press
NOVO LICE

Lais Oliveira - brazilska manekenka koja je spremna osvojiti svijet

Modelima se isplati svestranost. S brojnim novopridošlicama koji se bore za iste poslove, najbolje prolaze oni koji se mogu adaptirati i oni često dobiju najtraženije angažmane. Najbolji primjer je Lais Oliveira, brazilska zvijezda koja je prošlu godinu provela radeći podjednako u komercijalnim svjetovima, ali i u visokoj modi.

Od Victoria Secret revije u studenom prošle godine do ekskluzivnog angažmana za Louis Vuitton u ožujku – raznolikost je ono što je najvažnije za Oliveiru.

Otkrili su je kao 13-godišnju djevojčicu kada je s majkom posjetila Tjedan mode u São Paulu, a u modnom je svijetu postala poznata po tome što uvijek radi prave odabire i dopušta karijeri da se postupno razvija. Prvo se neko vrijeme usavršavala na domaćem terenu, a prvi odlazak "preko bare" zbio se 2007. kada je nastupila na Tjednu mode u New Yorku. "Nisam uopće bila nervozna, možda sam bila premlada da shvatim koliko je to veliki korak. Što si stariji osjećaš više odgovornosti. Sve je to proces učenja, ali ja sam odabrala da se bavim ovim poslom i zahvalna sam za sve prilike koje dobijem" – izjavila je za Vogue.

Lais Oliveira on the catwalk during the Victoria's Secret Fashion Show 2016 held at The Grand Palais, Paris, France, Image: 307147964, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Victoria's Secret Fashion Show, Pariz, 2016.

Nositi Victoria Secret reviju san je mnogih manekenki, ali za 27-godišnju Oliveiru je taj pomak u karijeri došao prirodno. Ne voli planirati korake u poslu, trudi se raditi najbolje i nadati se da će se zbog toga za nju i dogoditi najbolje stvari. Izgleda da njezina metoda funkcionira jer dobiva sve više angažmana, nedavno ju je za reklame angažirao i H&M i koliko god njezino ime možda nije poznato, njezino lice svakako jest.

The amfAR New York Gala serves as the unofficial kick-off to New York Fashion Week and honors individuals who have made outstanding contributions to raise awareness about the HIV/AIDS epidemic. This spectacular star-studded black-tie event will feature cocktails, a seated dinner, a live auction of luxury items, musical performances, and a special tribute to our honorees.




<P>
Pictured: Lais Oliveira
<B>Ref: SPL1437847  080217  </B><BR/>
Picture by: Matt Brandt / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:310-821-2666<BR/>
New York:212-619-2666<BR/>
London:870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Matt Brandt / Splash News
New York Gala, 2017.

Ustvari, za manekenku s više od desetljeća dobrog i predanog rada, neobično je kako je Oliveira uspjela ostati gotovo nepoznata, ali to se sada polako mijenja. Zahvaljujući poslovima za Victoria Secret, Louis Vuitton i H&M postala je prepoznatljiva u modnom svijetu i sigurno je još velikih stvari ispred nje.

Linker
18. travanj 2024 05:44