budućnost bez ograničenja

Kristina Ivanuš, Ana Josipović i Tea Mamut nova su lica društveno odgovorne kolekcije torbica ‘Coccinelle for Barbie‘

Pod sloganom ‘The Future is Limitless‘ Coccinelle, renomirani talijanski proizvođač torbica i modnih dodataka, predstavio je ekskluzivnu torbu osmišljenu za društveno odgovorni projekt. Njegova svrha je podignuti glas o važnosti društvene inkluzije drugačijih, posebnih, samosvjesnih žena te predstaviti novi tip liderica.

Coccinelle, renomirani talijanski proizvođač torbica i modnih dodataka, za ovu je međunarodnu kampanju, koja se provodi u 25 zemalja diljem svijeta, angažirao drugačije modele – žene koje su svojim primjerom uzor i inspiracija svim ženama svijeta da budu ustrajne, hrabre, snažne i ne odustaju od svojih snova jer jedino tako budućnost za njih nema ograničenja.

U Hrvatskoj su Karla trgovine i Coccinelle odabrali tri jedinstvene žene koje svojim načinom života, trudom i radom te postignućima, mogu biti nadahnuće svim ženama svijeta.

image
Ana Josipović
PROMO
image
Coccinelle for Barbie
PROMO

Tri generacije - Kristina Ivanuš, Ana Josipović i Tea Mamut hrvatske su ambasadorice "Coccinelle for Barbie" kampanje, koje svojim primjerom pokazuju da je budućnost u svačijim rukama.

"Nije u životu sve naš odabir, ali naš je odabir kako ćemo živjeti s time", izjavila je Kristina Ivanuš, djevojka koju je Hrvatska upoznala nakon što je dobila međunarodnu nagradu Herman Gmeiner za mlade heroje, a koja dodatno svojim angažmanom oko čišćenja hrvatskog podmorja može biti snažan primjer svima, ne samo ženama.

image
Kristina Ivanuš
PROMO
image
Kristina Ivanuš
PROMO

Poznata modna urednica, stilistica, fotografkinja, filantrop i žena koja je pobijedila teške životne izazove je i Ana Josipović. "Volim odjenuti nešto čemu nisam davala šansu, a ono ispadne izvrsno. Tako je i u životu, upravo tako otkrivam fenomenalne stvari… jer život nema granica", rekla je Ana.

Čitajte i: H&M za proslavu svog 100. rođendana najavio genijalnu suradnju! Odat će počast voljenoj muzi i modnoj ikoni Iris Apfel

image
Tea Mamut
PROMO
image
Tea Mamut
FOTOGRAFIJE: PROMO

Još jedna svestrana, uporna i afirmirana žena je i Tea Mamut. Balerina i vrhunska slastičarka je poručila: "Ova kampanja potiče nas da gledamo na budućnost bez ograničenja. Za mene ništa nije nemoguće i smatram da uspjeh ne treba biti uvjetovan ičim jer su baš različitosti te koje nas čine posebnim".

image
Coccinelle for Barbie
PROMO

Uključite se hrabro noseći posebno dizajniranu Coccinelle torbu s motivirajućim sloganom. Budite neka nova, moderna Barbie i podržite sve hrabre žene svijeta da se osjećaju prihvaćenima i cijenjenima jer jedino zajedno možemo učiniti svijet boljim mjestom, a budućnost svjetliju za sve generacije koje dolaze!

Coccinelle for Barbie torbice potražite u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Dubrovniku te na web trgovini www.karla.hr.

Linker
19. travanj 2024 00:43