Wow!

Konačno smo i to dočekali! Zara predstavila prvu kolekciju donjeg rublja i pidžama i očarala nas

Dugo godina smo priželjkivali da će jedan od naših omiljenih high street dućana u svoju ponudu uvrstiti seksi i udobne grudnjake, gaćice i mekane pidžame, a sada nam se želja i ostvarila.

Zara je uvijek bila jedan korak ispred i pomno osluškivala kakve trendove kupci vole i što žele nositi pa im je to i omogućila. S obzirom na to da smo zbog trenutne epidemiološke situacije više kod kuće nego vani, high street div je iskoristio priliku i lansirao prvu kolekciju donjeg rublja i pidžama.

image
ZARA

Svileni ogrtač 799,90 kuna

Svilena košulja od pidžame 549,90 kn

Svilene hlače od pidžame 549,90 kn

image
ZARA

Svileni top 399,90 kuna

Svilene hhlačice 299,90 kuna

Iako je Zara u ponudi svog ogranka Home već nudila odjeću za "po doma", ono što joj je nedostajalo u ponudi bilo je upravo ono dvoje. Sama kolekcija The Female Gaze sastoji se od 158 jednostavnih, ali vrlo seksi komada grudnjaka, gaćica, negližea, pidžama i svilenih ogrtača koji boravak kod kuće podižu na još višu razinu. Od materijala prevladava pamuk, čipka, svila pa i vuna te kašmir.

Kako bi nam u ovim komadima bilo što ugodnije, Zara je veliku pažnju posvetila kroju donjeg rublja koje pleše oko tijela, ne urezuje se u njega niti ga ne stišće. Što se tiče boja, sve je u znaku neutralnih tonova poput krem nijansi, crne, biserno bijele ili pak metalik sive.

Cijene se kreću od 99 kuna za čarape pa do 799 kuna za pidžamu. Iako je Zara s ovim projektom pogodila u "sridu", mnogi joj zamjeraju što se nije fokusirala na raznovrsnost veličina, kao što je to napravila, primjerice, Rihanna sa svojim brendom Savage x Fenty koji nudi i plus size veličine donjeg rublja.

image
ZARA

Svileni grudnjak 229,90 kuna

Svilene gaćice 149,90 kuna

image
ZARA

Satirani grudnjak bralette s naborima 149,90 kn, gaćice 119,90 kn

Satenske hlače s porubom od čipke 179,90 kn, top 149,90 kn

Industrija donjeg rublja bi na globalnom tržištu do 2024. trebala vrijediti 59 milijardi dolara, u odnosu na 38 milijardi dolara u 2017. godini, što je prilično velika cifra. Također, žene su puno više opreznije i svjesnije u što ulažu i kod koga pa bi Zara proširivanjem ponude za sve veličine napravila zalog za svoju budućnost i privukla još širu publiku.

image
ZARA

Svilena mini haljina 599,90 kuna

image
ZARA

Trokutasti grudnjak 149,90 kuna

Gaćice visokog struka 119,90 kuna


Mi smo izabrali ono što nam se najviše sviđa, a cijelu ponudu možete pogledati ovdje.

Linker
20. travanj 2024 07:59