Pripremite se

Koji baloner, kakve čizme i što s trapericama? Evo kojih pet komada trebate imati u ormaru ove jeseni

Početak jeseni predstavlja pravo vrijeme za shopping odjeće, obuće, ali i gadgeta koji vama i vašim mališanima mogu uvelike pomoći u izvršavanju svakodnevnih obveza. Komade na koje ste ‘bacili oko‘ možete naći po super cijenama u jednom od prvih zagrebačkih shopping centara koji slavi već 14. rođendan. Osim toga, čeka vas i posebno iznenađenje!

Stigla nam je jesen, a to znači da bismo ljetnu garderobu trebali spremiti na sigurno, a pripremiti onu jesensku i zimsku. No, što ako nam se neke stvari više ne sviđaju, ne možemo ih odjenuti ili jednostavno više nisu u trendu? Uvijek ih možemo nekome pokloniti ili dati u humanitarne svrhe i tako osloboditi mjesta za nove krpice koje nestrpljivo čekaju da ih ugrabimo.

Ove jeseni sve je u znaku pet trendova, odnosno komada kojima se vraćamo svake godine i bez kojih jesen i zima nikako ne bi bile ugodne. No ovi bezvremenski komadi još su ljepši ako ih krase upečatljive boje i neodoljivi uzorci koji su nezaobilazni u hladnoj sezoni.

image
Baloner je neizostavan jesenski komad!
UNSPLASH

Baloner

Klasični baloneri su uvijek u trendu, ali ove sezone naglasak je na onim neobičnima, po mogućnosti od kože i u nekoj neuobičajenoj boji poput ljubičaste, žute ili zelene. Baloner je odličan suputnik u kišnim danima te odlično stoji na visoke čizme, gležnjače, ali i oxfordice.

Pleteni prsluk

Komad iz kojeg ne izlaze naši djedovi sada je cool i našim generacijama. Osim što grije u varljivim jesenskim danima, izgleda odlično u kombinaciji s košuljama, posebice onima koje imaju balon rukave. Za poslovne dane nosite ga na plisirane suknje i hlače na crtu, a u privatnim trenucima slagat će se s trapericama.

image
Karirani sako uvijek je dobar izbor!
UNSPLASH

Karirani sako

Čak i klasični komad poput sakoa može nositi cijeli outfit, posebice ako je u hit uzorku godine - kariranom. Koju god varijantu ovog uzorka izabrali, nećete pogriješiti jer je sjajan začin jesenskim lookovima. Nosite ga uz pripadajuće karirane hlače ili čak one kožnate.

Trapezice

Traperice u stilu sedamdesetih ne možete zaobići ni da želite, a sumnjamo da želite! Mogu ih nositi baš svi, no važno je kombinirati ih s odgovarajućom obućom za najbolji efekt. Ako ste visoki, čak će i balerinke biti super, no ako ste niži, obucite neke čizme s višom potpeticom kako bi trapez došao do izražaja.

image
Neodoljive kaubojke idu na sve!
UNSPLASH

Kaubojke

Kaubojske čizme popularni su komad već nekoliko sezona, a čini se da ih neće manjkati ni ove. Dolaze u mnogo različitih varijanti - s većom ili manjom petom, kraćim ili dužim sarama... Sve opcije su odlične i mogu se uklopiti i u poslovne lookove, posebice uz plisirane suknje i toplu pleteninu!

Sve ove komade možete pronaći na jednom mjestu - u jednom od prvih shopping centara u srcu Novog Zagreba - Avenue Mallu. Svojim posjetiteljima od početka otvaranja sada već davne 2007., nudi odlično iskustvo shoppinga, zabave i predaha uz slasne zalogaje i finu kavu, a sada slavi veliki 14. rođendan!

image
Proslavite 14. rođendan Avenue Malla uz brojna iznenađenja!
PROMO

Shopping će ovoga puta biti još zabavniji i bolji jer vas u novoj Gloriji čekaju kuponi za popust uz koje se možete opremiti od glave do pete uz povoljne cijene!

Zabava povodom rođendana vašeg omiljenog shopping centra trajat će čak četiri dana - od 30. rujna do 3. listopada, a i ove godine Avenue Mall je priredio pregršt aktivnosti, događanja i super popusta. Cijeli centar bit će ukrašen u rođendanskom ruhu!

image
Opremite se od glave do pete uz Gloria kupone!
PROMO
image
Osvježite garderobu i svojim mališanima uz Gloria kupone!
PROMO

Zabava na najmlađe

Proslava rođendana ne bi bila potpuna bez veselog dječjeg smijeha, tako da povedite svoje mališane u Avenue Mall jer dok vi šopingirate, oni se mogu zabavljati u podmorskog svijetu Morsovaca. Kroz igru s plišanom ekipom djeca mogu naučiti kako očistiti podmorje, pecati ili pak educirati se o ekologiji kroz kreativne radionice.

image
Zabava za klince uz Morsovce je zagarantirana!
PROMO

Ono što će im sigurno biti vrlo zanimljivo jest što će čak moći dodirnuti morsku travu, a za kraj moći će uživati i u dječjoj predstavi "Otpad biram i fora recikliram".

Posebno iznenađenje

I kada ste pomislili da je to sve, Avenue Mall vam je pripremio još iznenađenja. Naime, od 24. do 30. rujna imate priliku sudjelovati na kreativnom natječaju pod nazivom "Kad Avenue Mall slavi, slavim i ja" koji će se održati na internetskim stranicama shopping centra.

image
Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite poklon bon od 200 kuna!
PROMO

Glavna nagrada je - poklon bon i to ne jedan, nego čak njih 14. za 14. uspješnih godina poslovanja Avenue Malla!

Sve što trebate napraviti jest pustiti mašti na volju i odgovoriti na pitanje "Kada bi sam sebe pozvao/la na rođendan, poklonio/la bih si...?". Četrnaest najkreativnijih sudionika osvaja poklon bon od 200 kuna.

Nemojte propustiti svratiti u Avenue Mall koji će biti ukrašen u rođendanskom ruhu i u kojem vas čeka odlična atmosfera. Vidimo se!

Sve novitete, popuste i inspiracije možete pratiti na službenom Instagram i Facebook profilu Avenue Malla!

Linker
12. travanj 2024 02:26