U srebru i zlatu

Kate Moss i kći zablistale uz brojna poznata imena: Fendijeva raskošna revija kao da prkosi pandemiji

Prva revija dizajnera Kima Jonesa za modnu kući Fendi odvila se u doba restrikcija zbog koronavirusa, unatoč tome po pariškoj pisti prošetala su mnoga poznata imena ‘stare‘ i ‘nove‘ garde supermodela, a svu pažnju uzele su majka i kći Moss.

Poznata majka i njezina kći koja joj je slika i prilika zajendo su nosile kreacije modne kuće Fendi u Parizu - Kate Moss (47) i njezina Lila (18) oduševile su u srebrnim kreacijama dizajnera Kima Jonesa kojem je ovo prva revija za tu modnu kuću.

image
Kate Moss u srebrnoj večernjoj haljini.
AFP/PROFIMEDIA
image
Lila Moss oduševila je svojom pojavom.
AFP/PROFIMEDIA

Kate je zabljesnula u raskošnoj satenskoj večernjoj haljini, metalik srebrne boje, a njena kći Lila oduševila je u dvoslojnoj prozirnoj kreaciji ukrašenoj mnoštvom perlica.

Čitajte i: Kate Moss zablistala na naslovnici Voguea! Nekoć razudana partijanerica danas živi mirniji život

image
Kate Moss i kći Lila, budući da su iz istog kućanstva zajedno su pozirale.
AFP/PROFIMEDIA

U ovoj pandemijskoj reviji iz modne kuće Fendi kreativno su doskočili problemu i staklom fizički odvojili sve modele - uz pistu postavljene su goleme prozirne kutije oblikovane u slova Fendi. Nakon što su modeli prošetali pistom svaki od njih smjestio se u svoju zasebnu ‘kućicu‘.

image
Christy Turlington pokazala je zlaćanu kreaciju.
AFP/PROFIMEDIA
image
Svi modeli na Fendi reviji bili su distancirani prozirnim pregradama.
AFP/PROFIMEDIA

Kate i Lila bile su iznimka, jer su u svojoj bile zajedno, budući da pripadaju istom kućanstvu.

Brojna poznata imena na pisti

Na raskošnoj reviji majka i kći Moss nisu bile jedina poznata imena koja su predstavila novu kolekciju. Naomi Campbell blistala je u srebrnoj kreaciji s plaštom.

image
Naomi Campbell u raskošnoj kreaciji.
AFP/PROFIMEDIA

Ništa manje raskošna nije bila ni njihova kolegica iz doba supermodela Christy Turlington, koja je na sebi imala svečano žensko odijelo s plaštom.

image
Demi Moore prihvatila se uloge modela za Fendi.
AFP/PROFIMEDIA

Staroj gardi pojačanje je pružila i glumica Demi Moore, odjevena u crno odijelo - rijetka kreacija u ovoj kolekciji koja se odlikuje materijalima u nijansama srebrnih i zlatnih metalik materijala.

image
Cara Delevingne u ženskom Fendi odijelu.
AFP/PROFIMEDIA

Od mlađe generacije poznatih modela tu su bile Cara Delevingne i Bella Hadid. Prva u srebrnom odijelu, mramornog uzorka, a druga u haljini i nježnim plaštom od prozirnog tila.

image
Bella Hadid na Fendi reviji.
AFP/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 21:09