DORA BARKER
ZAHVALA AMBASADORICAMA

Katarina Baban još skuplja dojmove s čarobne modne revije: ‘Vi prekrasni ljudi...‘

O prvoj modnoj reviji svestrane glumice i dizajnerice Katarine Baban ne prestaje se pričati, a svako malo na društvenim mrežama osvanu nove fotografije s božićne čarolije u Avant Gardenu. Ovoga puta, Katarina je na Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira sa zaštitnim licima i ambasadoricama svog brenda čiji su nas outfiti oduševili.

O prvoj modnoj reviji svestrane glumice i dizajnerice Katarine Baban ne prestaje se pričati, a svako malo na društvenim mrežama osvanu nove fotografije s božićne čarolije u Avant Gardenu. Ovoga puta, Katarina je na Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira sa zaštitnim licima i ambasadoricama svog brenda čiji su nas outfiti oduševili.

Glumica i dizajnerica Katarina Baban, pored svoje glumačke karijere, već gotovo pet godina uspješno gradi svoju modnu priču utkanu u brend Lilith by Katarina Baban, a tema pravog modnog spektakla održanog u prostoru Avant Gardena bila je božićna čarolija. Dojmovi se još nisu slegli, a na društvenim mrežama "svako malo" nas dočekaju nove fotografije.

image

Sementa Rajhard

DORA BARKER

"Vi prekrasni ljudi. Hvala svima što ste bili dio prve Lilith revije!", napisala je glumica u opisu seta fotografija na Instagramu na kojima pozira uz ambasadorice brenda i ljubiteljice mode koje su prisustvovale na prvoj reviji domaće dizajnerice.

“Dugo sam maštala o svojoj prvoj reviji, a sama ideja za organizacijom revije baš sada rodila se sasvim spontano, prije mjesec i pol dana kada sam upoznala ekipu iz Avant Gardena gdje se revija održala. Odmah sam pomislila zašto čekati ako lijepu priču mogu napraviti i u manjim, kontroliranim uvjetima poštujući sve epidemiološke mjere. Ovim putem želim zahvaliti svim suradnicima i sponzorima koji su pripomogli ostvarenju naše modne priče", istaknula je Katarina Baban povodom revije na kojoj su dominirali upečatljivi outfiti ukrašeni šljokicama, čipkom, kožom i perjem.

image

Lana Jurčević

DORA BARKER

Popularna pjevačica i poduzetnica poznata po svojoj liniji prirodne kozmetike "La Piel" na ovom bajkovitom događaju pojavila se u zelenoj dekoltiranoj šljokastoj hajini s velikim prorezom koju je uparila sa zelenom torbicom čiji je zlatni lanac nijansom odgovarao ogrlici i zlatnim salonkama. Čitavu modnu priču Lana je zaokružila upečatljivom bundom.

Katarina Baban na ovom modnom spektaklu nosila je bijelu haljinu do koljena sa svjetlucavim ljuskicama asimetričnih rukava koju je iskombinirala sa sasvim jednostavnim zlatnim sandalama.

Čitajte i: Prva revija Lilith by Katarina Baban: Uz brojne poznate u prvom redu podršku su joj dali roditelji i dečko

I radijska voditeljica Ivana Mišerić ovu je priliku iskoristila kako bi pokazala svoju modnu odvažnost pa je pripijenu šljokastu srebrnu haljinu bez rukava iskombinirala sa čipkastom dolčevitom i dugim kožnim čizmama dok je čitavu kombinaciju upotpunila crnom torbicom s dijamantnim detaljima.

image

Ivana Mišerić

DORA BARKER

Osim outfita navedenih dama, oduševila nas je i sasvim jednostavna smeđa haljina s volanima simpatične voditeljice Edine Pršić, kao i bordo čipkasta haljina sirena oblika do koljena koju je nosila glumica Sementa Rajhard.

Na događaju su se pojavile i glumice Ana Vilenica, Ana Begić Tahiri, Katarina Madirazza, Lucia Glavić, Sandra Lončarić, Petra Kraljev, Petra Cicvarić, Petra Kurtela, kao i glumac Vladimir Posavec u pratnji djevojke te brojni drugi ljubitelji mode.

image

Edina Pršić i Brita Bobetić

DORA BARKER

Čitajte i: Kreacije za prave romantičarke osvajaju na prvu, no najveće zvijezde kampanje ipak su u krznu

“Željela sam napraviti potpuno novu kolekciju o kakvoj sam oduvijek maštala te sam stoga izdizajnirala unikatne komade dostupne samo u revijskim veličinama. Inspriracija sam pronašla u božićnoj čaroliji i slavljeničkom ozračju koje nam svima pomalo nedostaje. Pastelne nijanse su postale zaštitini znak Lilith branda pa su bile nezaobilazna polaznica u dizajniranju. Revijskom kolekcijom dominiraju duge svečane haljine, perje, šljokice i perlice. U kolekciji se nalazi 27 komada, od svečanih dugih haljina preko mini koktel haljinica pa sve do kratkih bundica idealnih za sve prilike", istaknula je Katarina Baban.

Nadolazeći zimski dani, uz potpis Lilith, zasigurno neće biti tmurni i hladni te s nestrpljenjem možemo očekivati inspirirajuće nove kolekcije.

Linker
26. travanj 2024 14:06