Jennifer Lopez

 DPRF/STARMAX/PROFIMEDIA
U znaku Bridgertona

Kao kraljica Charlotte: Jennifer Lopez je zaista spektakularno proslavila rođendan, bilo je tu i prijestolje i bijela kočija, ali ne i Ben

Na proslavi na kojoj su se okupili njezini prijatelji i obitelj nije se štedjelo pa nije nedostajalo cvijeća, elegantnih haljina, kočija, tijara, visokih rukavica i frizura s raskošnim kovrčama.

Na proslavi na kojoj su se okupili njezini prijatelji i obitelj nije se štedjelo pa nije nedostajalo cvijeća, elegantnih haljina, kočija, tijara, visokih rukavica i frizura s raskošnim kovrčama.

Iako joj je 55. rođendan bio 24. srpnja, Jennifer Lopez svoj veliki dan proslavila je nekoliko dana ranije, i to u uistinu velikom stilu - nezaboravnom zabavom u Hamptonsu na kojoj nije štedjela. Odlučila se za tematsku zabavu, a slavlje je bilo u stilu popularne Netflixove serije "Bridgerton", pa tako nije nedostajalo cvijeća, elegantnih haljina, kočija, tijara, visokih rukavica i frizura kod kojih su u fokusu raskošne kovrče. Isječak najboljih trenutaka sa zabave, Lopez je odlučila podijeliti sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu, a u pozadini videa mogla se čuti orkestralna glazba iz popularne serije, a prikazana je i bijela kočija s konjima koja je u jednom trenutku stigla po slavljenicu.

Mnogima nije promaklo da je svojim lookom američka glumica i pjevačica podsjetila na kraljicu Charlotte koju u hit seriji tumači Golda Rosheuvel. Naime, J. Lo je nosila raskošnu plavu balsku korzet haljinu s izvezenim zlatnim detaljima koji su svjetlucali u mraku, upravo onakvu kakvu kraljica Charlotte nosi u seriji, a kraljevski je look dodatno začinila zlatnim Dolce & Gabbana metalik cipelama na visoku petu.

image

Svojim je lookom Jennifer Lopez podsjetila na kraljicu Charlotte

INSTAGRAM/SCREENSHOT
image

Kao temu zabave izabrala je hit seriju "Bridgerton"

INSTAGRAM/SCREENSHOT

Na rođendanskoj zabavi uz glumicu su bili njezina obitelj i prijatelji, ali supruga Bena Afflecka nije bilo na vidiku. Mnoge to nije previše iznenadilo jer se već mjesecima šuška da par ima ljubavnih problema i da u njihovom braku ne cvjetaju ruže, a osim rođendana, navodno su odvojeno proveli i drugu godišnjicu braka. Glumca su fotografi tada samo dan prije posebne obljetnice "uhvatili" ispred njegovog ureda u Los Angelesu, dok je njegova bolja polovica uživala u ljetovalištu Hamptonsu.

Linker
05. rujan 2024 11:27