SLAVNI DUO

Kao frendice! Miley Cyrus prošetala s majkom Tish, razlika između njih je 25 godina, no to nitko ne bi pogodio

Majka jedne od najpoznatijih pjevačica i glumica na svijetu brine i o poslovnoj dobrobiti svoje kćeri. Godinama joj je menadžerica, a producirala je i neke filmove, serije i dokumentarce u kojima se Miley pojavljivala. Nerazdvojne su i privatno, a upravo joj je majka bila najveća podrška u svim životnim prekretnicama.

Slavna pjevačica Miley Cyrus u šetnji s majkom Tish Cyrus i u nešto ležernijoj odjeći ne može proći nezapaženo. U opuštenim kombinacijama gdje su istaknule svoje mnogobrojne tetovaže, izgledaju više kao prijateljice nego kao majka i kći. Tish kao da ne stari. A tek su joj 53 godine! Miley je odjenula baggy hlače, Gucci remen i običnu bijelu majicu, a sve je "začinila" mnogobrojnim zlatnim nakitom i narančastim naočalama, dok je Tish imala traperice, starke, prošaranu bijelu majicu koju je zavezala iznad pupka te je kombinaciju za shopping uklopila i zelenu torbu.

image
Jedna drugoj su najveća podrška.
CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kad ju je 2019. godine napao obožavatelj zbog čega je doživjela neviđeni šok, majka joj je pružila najveću utjehu. Njoj je odmah u obiteljski dom u Los Angeles odletjela nakon kaosa u Barceloni. Bila joj i najveća podrška nakon prekida s glumcem Liamom Hemsworthom, zbog kojeg je slavna pjevačica imala depresivne faze.

Majka i kći vrlo su bliske, Tish je ujedno i njezina menadžerica, a producira i filmove, serije i dokumentarce u kojima joj kći glumi. Miley je inače treće od petero djece u obitelji, koja je živjela nedaleko od Nashvillea u državi Tennessee, na obiteljskoj farmi koja se prostirala na dva kvadratna kilometra, sve dok zbog snimanja serije Hannah Montana nisu preselili u Los Angeles.

Čitajte i: Prave prijateljice: Miley Cyrus utjehu pronašla uz majku

Iako su imali problema u braku i dvaput se razvodili, roditelji Miley Cyrus ostali su zajedno i na njih dvoje se njihova djeca uvijek mogu osloniti.

image
Miley Cyrus s mamom Tish u shoppingu 2011. godine.
KARL LARSEN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"O svakom odnosu, neovisno radi li se o braku ili prijateljstvu, o njemu morate brinuti, njegovati ga i zaista vrijedno raditi na odnosima. A to nije uvijek lako, pogotovo u poslu kojim se bavimo", rekla je Tish prije nekoliko godina.

Čitajte i: Miley Cyrus otkrila zašto još uvijek preferira veze sa ženama: 'Cure su mnogo privlačnije'

Tish je uvijek isticala kako je svojoj djeci dala slobodu da se bave čime žele, unatoč tome što njoj nije bila takva situacija s roditeljima. Zbog obima posla, u posljednje vrijeme ima i asistenicu koja se bavi Mileyinom karijerom, no zadnja odluka o svim potezima je - mamina.

Linker
18. travanj 2024 20:27