Press foto
suprotno od industrije

Kad se sljube 'spora' i 'brza' moda: H&M najavio još jednu suradnju s poznatim brendom

Partnera za modnu suradnju H&M je ponovno potražio u Italiji, no ovaj put nije riječ o razvikanoj modnoj kući već luksuznom brendu para koji vjeruje i kvalitetu i postojanost.

Poznati modni lanac H&M već je 'odradio' brojne modne suradnje s razvikanim brendovima kao što su Versace, Balmain, Kenzo, Giambattista Valli, Alexander Wang i brojni drugi.

U svakoj kolekciji iz tih kolaboracija našli su se modeli specifični za određeni brend, nerijetko upečatljivi, glamurozni i 'glasni' kako bi za poprilično paprenu cijenu kupci pristupačnog brenda ipak dobili glamurozan 'modni moment' koji su priželjkivali.

Press foto

Sada, u vrijeme pandemije, H&M okrenuo se nešto 'tišoj' suradnji s brendom poznatim po vrhunskoj izvedbi pa će se modeli iz ove suradnje moći nositi godinama i kombinirati na različite načine.

Riječ je o talijanskom brendu Giuliva Heritage, poznatom po finoj izradi, vrhunskim krojevima i pritajenom luksuzu zbog kojeg ih obožavaju njihovi poznati, i manje poznati, ali imućni klijenti.

Bračni par Gerardo Cavaliere i Margherita Cardelli kažu da su potpuna suprotnost industriji, što ne znači da su modeli koje izlaze iz njihove radionice dosadni.

Press foto

U kolekciji koju su dizajnirali za H&M naći će se fino krojeni blejzeri, damske hlače, mekane dolčevite i košulje koje nikad neće izaći iz mode.

Kolekcija Giuliva Heritage x H&M u trgovinama diljem svijeta naći će se 3. rujna 2020. godine.

Čitajte i...

Jacquemus zna kako privući pažnju: Moderni kralj torbica izbacio novu hit kolekciju

Je li ovo nova hit torbica za kojom će poludjeti trendseterice?

Tip top od glave do pete: Sonja Kovač spojila dvije netipične nijanse za WOW efekt

Linker
19. travanj 2024 23:39