Kako joj uspijeva?

Još jednom pomela sve oko sebe: Zendaya je bila glavna zvijezda pariškog Tjedna mode

Glumica se pojavila na reviji modne kuće Valentino u monokromatskoj kombinaciji kojom je uspjela zasjeniti sve prisutne, a mnogima se posebno svidio njezin odnos prema obožavateljima.

Jedna od najiščekivanijih revija sezone svakako je bila ona modne kuće Valentino, koja se održala u sklopu pariškog Tjedna mode te ugostila mnoge zvijezde među kojima je posebno zasjala američka glumica i pjevačica Zendaya. Naime, glumica je otprije poznata kao obožavateljica kreacija s potpisom Valentina, a sada je još jednom oduševila javnost u jarko ružičastom odijelu s cvjetnim detaljima. Iako je već dokazala kako joj se modne greške ne mogu potkrasti, ovom je kombinacijom još jednom oduševila i zasjenila sve prisutne, a potpuno se uklopila u ružičastu estetiku revije.

Zendaya se odlučila za monokromatski look koji neodoljivo podsjeća na onaj kakav nosi njezina voštana dvojnica u londonskom muzeju voštanih figura Madame Tussauds. Ispod odijela na kojemu se naziru prišiveni cvjetovi, glumica je nosila bluzu i vrtoglavo visoke platforme, a sve je bilo u istom tonu.

Čitajte i: Kao boginja: Bella Hadid plijenila poglede prozirnom haljinom i zavidnom figurom

image

Zendaya se potpuno uklopila u ružičastu estetiku revije.

ZABULON LAURENT/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Ružičasti je look upotpunila jednostavnim zlatnim ringovima i ogrlicama, a sve je podignula dramatičnim crnim make-upom na očima.

No, Zendaya je uveselila obožavatelje dobrim raspoloženjem i simpatičnošću, a moglo se vidjeti kako veselo pozdravlja novinare te kako se fotografira s oduševljenim fanovima. Reviju je pratila u društvu vozača automobilističkih utrka Lewisa Hamiltona koji se odlučio na outfit u potpuno crnoj boji, a dvojac je odlično izgledao zajedno.

image

Reviju je pratila u društvu vozača automobilističkih utrka Lewisa Hamiltona.

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nezaboravne haljine o kojima se pričalo u 2021.: Još će se dugo spominjati i dame koje su ih nosile

Ovo nije prvi outfit s potpisom Valentina u kojemu je Zendaya oduševila javnost. Podsjećamo, na eventu povodom druge sezone serije Euforija, glumica se pojavila u vintage prugastoj haljini koja je obilježila Valentinovu proljetnu kolekciju 1992. godine.

Čini se kako se Zendaya i modna kuća Valentino međusobno obožavaju, a glumica je upravo u njihovim kreacijama zadobila pohvale brojnih modnih kritičara, kao i status jedne od najbolje odjevenih glumica.

Linker
19. travanj 2024 08:42