Šime Eškinja
JESEN ODJEVENA U ČIPKU

Jesenska kolekcija brenda eNVy room odiše bezvremenskim chicom

Bogati volani, leopard uzorak, metalik boja, zvonoliki rukavi… I ove sezone, eNVy room žena nosi jake statement komade s kojima je nemoguće proći nezapaženo: dizajnerski dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević inspirirali su se viktorijanskim dobom te sedamdesetim godinama prošlog stoljeća i stvorili još jednu ženstvenu, chic kolekciju.

Ova raskošna kolekcija može se podijeliti na više međusobno povezanih grupa koje savršeno funkcioniraju kombinirajući ih zajedno, a lajtmotiv su vezene crvene ruže koje se u kombinaciji s crno bijelim prugama referiraju na eNVy room kolekciju za proljeće ljeto iz 2013. godine. Slatke kragnice s crnim mašnicama iz kojih izviruju volani asociraju na viktorijansko doba kao i retro kaputić od leopard printa dio su ove eklektične kolekcije koja je kao stvorena za urbanu damu. Cijela linija je zaogrnuta velom damskog chica koji osvaja bezvremenskim šarmom, a dio je rukopisa koji eNVy room već niz godina uspješno gradi i potvrđuje.

Večernje haljine izrađene su od prozirnog tila ispod kojeg se nosi retro donje rublje i guste samostojeće čarape. Tu su i haljine koje su izrađene od metalik svilenog lamea, viskoznog kadija, macrame čipke i perforirane eko kože. Cijelu kolekciju prate nove torbice koje ove sezone dolaze u bež i crvenoj boji, a posebno je zanimljiva torba u kombinaciji crvene i crne boje sa ručkama izrađenim od čipke koje se mogu mijenjati sukladno outfitu.

Foto: Šime Eškinja
Linker
24. travanj 2024 13:33