/ Swarovski
BRILJANTNA INSPIRACIJA

Jesenska kampanja kuće Swarovski je briljantna

Ovih je dana poznata draguljarska kuća Swarovski objavila svoju novu kampanju za nadolazeću jesen koja je proglašena briljantnom – i to doslovno!

Kreativno vodstvo kuće izabralo je brojna poznata i uspješna lica kao glavne promotore brenda za novu sezonu. U kampanji su okruženi brojnim Swarovski kristalima zasjali utjecajni ljudi iz svijeta mode kao što su Jason Wu, Charlotte Olympia, Thom Browne, Mary Katrantzou te dizajnerice Kate i Laura Mulleavy iz kuće Rodarte. Ovu briljantnu ‘momčad’ predvodi model Karlie Kloss koja je izabrana za novo zaštitno lice kuće.

/ Swarovski

“Brilliant Inspiration” naziv je serije portreta koji čine kampanju, a potpisuje ih talentirani fotograf Tim Walker. Svaki od portreta prikazuje jedno od iznimno uspješnih i kreativnih lica aktualne modne scene – Mary Katrantzou se proslavila prepoznatljivim printevima, Jason Wu je vratio glamur starog Hollywooda na današnju modnu scenu dok je Karlie Kloss predvodnica supermodela današnjice.

/ Swarovski

Svaki od dizajnera okružen je Swarovski kristalima koje uspješno isprepliće kroz svoj rad na jedinstven i fotografski uzbudljiv način. Vrhunski odrađena kampanja kuće Swarovski najavljuje nam uspješnu i blistavu jesen!

/ Swarovski

/ Swarovski

Linker
20. travanj 2024 02:10