Zaposlena

Jennifer Lopez ponovno se udružila s D&G, rezultat je jednostavno fenomenalan

Glumica, pjevačica i poduzetnica snimila je reklamnu kampanju za talijanskog modnog diva s naglaskom na sunčane i dioptrijske naočale iz kolekcije proljeće/ljeto 2022.

Ako se za nekog može reći da je zaštitno lice talijanske modne kuće Dolce & Gabbana onda je to latino diva Jennifer Lopez. Još otkako je zadivila svijet u njihovoj zelenoj haljini s rukavima i vrtoglavim dekolteom pa sve do danas, J.Lo i D&G su uvijek dobar spoj.

image

Jennifer Lopez snimila je kampanju za D&G.

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Glumica, pjevačica i poduzetnica snimila je reklamnu kampanju za talijanskog modnog diva s naglaskom na sunčane i dioptrijske naočale iz kolekcije proljeće/ljeto 2022. No, neslužbeno, kao i nebrojeno puta prije, Jennifer je zadivila svijet svojom vrhunskom formom.

image

Latino diva u kampanji reklamira naočale.

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: J. Lo se konačno otvorila o ljubavi s Affleckom: ‘To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu‘

Kao rođena za modela

Sunčane naočale, zlatni nakit i seksi donje rublje raspametili su njene obožavatelje. Različiti okviri sunčanih ili dioptrijskih naočala Lopez, naravno, stoje kao saliveni, a brojni su komentari išli u smjeru da izgleda poput seksi knjižničarke.

image

Jennifer Lopez godinama njeguje suradnju s D&G

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

No osim fotografija na kojima pozira sama, Lopez je snimila i niz fotografija uz muškog modela Davida Gandyja.

Uz najnoviju modnu kampanju J.Lo promovira i nekoliko svojih velikih projekata. Jennifer uz Owena Wilsona glumi u romantičnoj komediji Marry Me.

image

Jennifer Lopez i David Gandy

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Istovremeno je objavila i video spot, baladnu verziju njene pjesme Marry Me sa soundtracka filma, u kojem se nenadano pojavljuje njen partner Ben Affleck.

Linker
19. travanj 2024 20:05