Modni noviteti

Jedna od prvih YouTuberica u Hrvatskoj ima genijalne trenirke, a one nose važnu poruku za ova osjetljiva vremena

Ana Zibar koja stoji iza brenda ‘Ženski svijet‘ naglašava da svi trebamo biti promjena koju želimo vidjeti u svijetu, a to poručuju i njezine trenirke koje su savršene za ugodan boravak kod kuće.

Godina iza nas prepuna je izazova, ali i ova koje teče nije puno drugačija. Svijet je na trenutke stao, vraćao se, pa opet stao i tako u krug. Naviknuti se na novo normalno, rijetkima je išlo kao od šale. Promjene koje se događaju, često podsjećaju na filmove znanstvene fantastike kojima se ne nazire kraj, ali postoje i oni koji su se pokrenuli i ne predaju se baš tako lako.

U moru negativnih informacija kojima smo okruženi, svakodnevno nas razvesele one koje pršte pozitivom. Lijepe priče, danas su još ljepše nego inače. Upravo jedna takva priča je i ona iza koje stoji simpatična Ana Zibar, jedna od vodećih i prvih YouTuberica u Hrvatskoj, ali i šire.

image
Trenirke dolaze u dvije boje - bijeloj i ljubičastoj.
BOJAN ZIBAR

Kada god ima priliku, uvijek naglašava da svatko može biti promjena i upravo zato, slogan njezinog brenda Ženski Svijet je – 'Budi promjena'. Promjena u svakodnevnim situacijama, na poslu, u svom domu, u društvu, promjena za one koji to ne mogu biti, promjena za zajednicu, promjena na bolje.

Budi promjena

Na primjer, Anina nesebična ljubav prema životinjama to genijalno i opipljivo prikazuje. Svi koji je prate, znaju za tu njezinu 'slabost', ali u ovom slučaju, ta slabost je zapravo jedna velika snaga. Snaga koja potiče ljude koji je prate da udomljavaju, da brinu i pruže dom napuštenim ljubimcima.

image
Ženski Svijet kolekcija trenirki nosi važnu poruku.
FOTOGRAFIJE: BOJAN ZIBAR

"Budi promjena koju želiš vidjeti. Svi težimo i želimo neku promjenu u svijetu u kojem živimo, a da bi do nje došlo, moramo krenuti od sebe. Sve kreće od nas samih. Simbol mog brenda je leptir, on je najbolji primjer kako iz gusjenice nastaje nešto čudesno, a upravo to se krije u svima nama" – poručuje Ana.

Ana je već neko vrijeme radila na svom samostalnom brendu Ženski Svijet, koji je moguće naručiti putem njezinog webshopa.

Riječ je trenirkama koje su postale dio svačijeg ormara, u zadnje vrijeme pogotovo. Kada su već vremena neizvjesna, lijepo je barem osjećati se ugodno u odjeći koju nosimo.

image
Ženski Svijet kolekcija trenirki vrlo je ugodna i lagana za nošenje.
BOJAN ZIBAR

U prvoj liniji koju je osmislila, Ana je odabrala bijelu i ljubičastu jer su boje koje ju prate od njezinih početaka, a leptir, inače njezin zaštitni znak, važan je dio brenda. Brinula je da materijali budu izuzetni: nježan i prozračan organski pamuk i konac od svile čine njezinu trenirku kvalitetnim hvatskim proizvodom.

Brend Ženski Svijet svojevrsna je kruna njezinog predanog rada, koji je 2. travnja proslavio točno sedam godina, a Ana s uzbuđenjem najavljuje razne novitete i asortiman za nadolazeće ljetne dane.

Linker
19. travanj 2024 07:15