Nastja jewellery
ORIGINALNO I HRVATSKO

Jedinstveni božićni pokloni iz domaćih radionica nakita

Kada ne znate što bi - najbolje je posegnuti za proizvodima domaćih kreativaca, a tko ne bi volio novi komad nakita pronaći pod božićnim drvcem!

My Mon Mon

Domaći brend My Mon Mon ljetos je osvajao pomponima na naušnicama, narukvicama, ukosnicama, šeširima i cekerima, nastavlja oduševljavati lopticama u svim veličinama koje će biti idealan modni dodatak za zimske kombinacije. U novoj kolekciji dizajnerica Dine Šavorić i Ele Filipec našao se nakit koji uspješno spaja urbani street look s elementima visoke mode kao što su krzno, ohridski biseri i Swarovski staklo. Njihov nakit nastaje kombiniranjem metalnih dijelova s detaljima u različitim bojama, a svakom svojem klijentu nude i mogućnost odabira komada osmišljenih prema njihovim željama. Za sada je naglasak na naušnicama, a u planu su ogrlice te narukvice.

My Mon Mon

My Mon Mon

My Mon Mon

My Mon Mon

My Mon Mon

Nastja jewellery

Diplomirana inženjerka uređenja okoliša Nastasja Colarić je ove godine predstavila svoj brend nakita Nastja jewellery - ručno rađene narukvice od poludragog kamenja i kozmičkih simbola, a sada donosi posebne komade u novoj kolekciji. Umjesto kozmičkih simbola, na nakitu su sada čakre koje služe kao podsjetnik i pomoć kod balansiranja određene čakre. Svaka narukvica izrađena od poludragog kamenja je ujedno i unikatna jer se priroda pobrinula da svaki bude jedinstven. Za Božić i božićne blagdane možete birati između 4 posebno pripremljena paketa koji se sastoje od dva ili tri različita komada nakita, pa su idealni i kao friendship bracelets kompleti koje ćete podijeliti s najboljim prijateljicama.

Nastja jewellery

Nastja jewellery

Nastja jewellery

Nastja jewellery

Perleraj

Novi nakit i kolekcija Starry Starry Night uvod su u rebranding dobro poznatog Perleraja zagrebačke dizajnerice Katarine Radnić. Ona je prije šest godina napravila svoju prvu narukvicu od šarenih perlica koju je ukrasila malim zlatnim oblačićem, a danas njezine minimalističke narukvice i decentne ogrlice nose sve domaće trendseterice. Ove zime ponudu je obogatila naušnicama koje se prodaju odvojeno kako bi svatko mogao odabrati svoju kombinaciju. Uz visible lančiće s motivima zvjezdica i punog mjeseca tu su sada i visible narukvice, špagaste narukvice Winter Stars su dobile nove boje, a novitet su narukvice-lančići u kombinaciji perlica, poludragih kamenčića i privjesaka.

Perleraj

Perleraj

Perleraj

Perleraj

Perleraj

Perleraj

Linker
19. travanj 2024 14:32