praktično i chic

Je li se ovako trebala oblačiti ‘Lily u Parizu‘? Mlada glumica ovim je outfitom pokrenula rasprave

Jednostavne outfite koje kći Philla Collinsa odijeva za svakodnevne šetnje mnogi idealnom garderobom kakvu je junakinja Emily, koju Lily glumi u Netflixovoj hit seriji, zapravo trebala i nositi.

Rijetko je koja serija u posljednje vrijeme dobila toliko negativnih komentara te na sebe navukla nezadovoljstvo pa čak i bijes gledatelja poput "Emily in Paris".

Serija koja je zamišljena kao lagan i opuštajuć TV format mnogi su shvatili vrlo ozbiljno pa su se, nakon njezina izlaska na Netflix, u gotovom svim vodećim ženskim časopisima mogli pronaći tekstovi koji propitkuju kako se Emily uopće našla u Parizu, kako je tako mlada dobila posao iz snova te, još važnije, kako si u ranim dvadesetima može priuštiti garderobu punu komada s dizajnerskim potpisom.

image
Serija "Emily in Paris" podijelila je mišljenja publike
NETFLIX/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Dok je njezina prethodnica, serija "Seks i grad", istog producenta Darrena Stara, oduševila publiku glamuroznim i skupim odjevnim kombinacijama Carrie Bradshaw, generacija Z zaključila je ju ne zanimaju 'nerealne scene' u kojima Emily nosi vintage Chanel i cipele Jimmy Choo koje si od plaće ne bi mogla priuštiti.

Upravo zbog toga, 31-godišnja glumica Lily Collins, koja je utjelovila Emily, pod budnim je okom javnosti, a njezine se dnevne kombinacije iz stvarnog života po društvenim mrežama spominju kao primjer garderobe u kojoj bi njezina junakinja iz serije djelovala puno realnije.

Jedan od takvih outfita je casual kombinacija u kojoj je Lily nedavno prošetala Los Angelesom te okrenula mnoge glave.

image
31-godišnja glumica rođena je u Velikoj Britaniji, no s lakoćom je prisvojila ležerni stil djevojaka iz Los Angelesa
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Crne traperice i jednostavnu zelenu majicu s kratkim rukavima Lily je iskombinirala s mekanom kožnatom jaknom boje konjaka te niskim gležnjačama od brušene kože, u sličnoj nijansi.

Za dozu luksuza pobrinule su se decentna te sunčane naočale Kate Spade.

image
31-godišnja glumica rođena je u Velikoj Britaniji, no s lakoćom je prisvojila ležerni stil djevojaka iz Los Angelesa
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Možete li zamisliti Emily u Parizu u ovom ruhu?

Linker
22. travanj 2024 20:08