TRAJE GENERACIJAMA

Izabel Kovačić o novoj kolekciji: ‘Racionalni pristup kupovanju mi je jedini prihvatljiv‘

Poznate sestre, Izabel Kovačić i Ivana Čirjak zajedno već pet godina grade obiteljski brend a sada su predstavile novu dječju kolekciju koja će biti idealan odabir za razigrane tople dane koji nam dolaze.

Lunilou smo zadnjih 5 godina upoznali kroz prepoznatljiv minimalistički dizajn te kroz najkvalitetnije materijale 100% organskog pamuka te inovativnog recikliranog poliamida koji su koristili u prekrasnoj kolekciji kupaćih kostima. Popularni dječjih brend od samih početaka ima jedan cilj i jednu misiju a to je proizvodnja eko odjeće koja ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu već pri tome brine i za okoliš u kojem ta djeca žive.

image
FOTOGRAFIJE: SANJA JAGATIć
image
FOTOGRAFIJE: SANJA JAGATIć

Blagdani s prinovom u Londonu: Svi su htjeli znati kamo su Izabel i Mateo Kovačić odveli sina na Božić

"Djeca su nam uvijek najbitnija a ujedno i najosjetljivija na okoliš koji ih okružuje. Upravo iz tog razloga naši proizvodi pažljivo su odabrani zbog svoje kvalitete, čistoće i dizajna. Mislim kako su ljudi kroz ovaj neki period počeli puno više razmišljati o tome što kupuju i koliko im nešto zapravo treba. Nama je takav racionalan pristup kupovanju apsolutno jedino prihvatljiv jer upravo takvim principom održivosti se i mi vodimo kao brand. Sve naše kolekcije pomno su planirane i dizajnirane kako bi kvalitetom i stilom trajale kroz nekoliko generacija. Naši kupci prepoznaju i podržavaju Lunilou viziju i misiju“, rekla je Izabel Kovačić.

image
FOTOGRAFIJE: SANJA JAGATIć
image
FOTOGRAFIJE: SANJA JAGATIć

U Lunilou su boje jako bitan segment dizajnu odjeće pa su i u ovoj kolekciji boje neutralne i vrlo lako nosive za djevojčice i dječake. Upravo ovakav princip dizajna i samog pristupa dječjoj odjeći specifičan je za brend koji veliku pozornost posvećuje održivosti u modi i mogućnosti nasljeđivanja robice s generacije na generaciju. To sve postiže se kvalitetom materijala i promišljenim dizajnom.

image
FOTOGRAFIJE: SANJA JAGATIć
image
FOTOGRAFIJE: SANJA JAGATIć

"Nova proljetna kolekcija sastoji se od udobnih haljinica, slatkih kratkih hlača, mekanih majica i još mnoštvo toga.…baš sve što vam je potrebno kako bi proljetni dani prolazili najudobnije i najsretnije. Kada smo osmišljavale kolekciju razmišljale smo o tome što bi naša djeca nosila i u čemu bi se osjećali najugodnije. Tako uglavnom nastaje i većina naših kolekcija", objasnila je Ivana Čirjak.

Izabel i Mateo Kovačić izvan sebe od sreće! Pljušte čestitke, a oni poručuju: ‘Spremni smo!‘

Linker
18. travanj 2024 03:40