MODNA POSLASTICA

Ivica Skoko pripremio je luda sniženja na haljine i vjenčanice, odabrali smo najljepše

Domaći dizajner Ivica Skoko, čiji je brend specijaliziran za svečane haljine i vjenčanice, najdepresivniji mjesec u godini odlučio je započeti optimistično - za svoje je klijentice pripremio sniženje do čak 70 posto, kojima priziva povratak "starog normalnog".

"Kod nas je tradicionalno prvi mjesec rezerviran za sniženja, ove godine su popusti nešto drugačiji jer na cijeli asortiman u dućanu nudimo od 20 do 70 posto zbog cijele situacije koja nam se događa oko koronavirusa i potresa. Cilj nam je izaći maksimalno u susret našim klijenticama i zbog nas samih u ovim teškim vremenima. Prilagodili smo se situaciji koju želimo što prije zaboraviti i krenuti u bolje sutra. Svi smo željni normalnog života, evenata, domjenaka, vjenčanja, krizmi , maturalnih zabava, promocija i premijera. Nadamo se i vjerujemo da nam i ova godina neće oduzeti normalan život", priča nma Ivica Skoko u čijem se salonu sada vjenčanice mogu naći već po 3000, a haljine oko 2000 kuna.

Njegove haljine obožavaju domaće, ali i svjetski poznate dame. Nedavno je jednu odlično isfurala slavna glumica Olivia Sandoval, a savršeno pristaju i pijanistici Loli Astanovoj, voditeljici Jeleni Lešić te glumici Bojani Gregorić Vejzović. No, kod Skoke nema razlike između poznatih i manje poznatih klijentica. Svima je, kaže, u ovom depresivnom razdoblju odlučio ugoditi, ali najviše ga ipak vesele nove generacije.

Kako cijeli život izrađuje haljine, subjektivan je u odgovoru na pitanje u čemu je žena najženstvenija. „U haljini i visokim potpeticama. Uvijek se trudim istaknuti sve ženske čari, žensku ljepotu. Iako, moram reći da su u ženskom ormaru osim male crne haljine must have komadi jedno vrhunsko odijelo i dobar kaput, te mnogo asesora, nakita i par dobrih cipela.”

U 2020., kaže nam, naučio je da mora biti strpljiv, skroman i zahvalan.

Vjeruje i kada dođu bolji dani da će mu protekla godina biti stalan podsjetnik da bude što bolji čovjek. A za 2021.godinu ima pregršt planova.

"Moj brend specijaliziran je za vjenčanice te večernje i svečane haljine koje radimo u brokati, svili, čipki, lamei... U ovoj godini planiramo uvesti neke novitete, snimiti kampanje, dogovorene su nam već dvije ljetne revije te neka gostovanja kojima se jako veselimo", zaključio je Skoko.

Linker
20. travanj 2024 02:55