Novi prostor

It djevojke obožavaju profinjen nakit: Domaća dizajnerica okupila brojne poznate dame

Mirna Medaković Stepinac, Borna Kotromanić, Dora Predojević, Mateja Sučević... samo su neke od poznatih dama koje su pružile podršku vlasnici mnogima omiljenog domaćeg brenda nakita.

Lijep nakit i dame s istančanim stilom idu ruku pod ruku, pokazalo se to točnim još jednom kada je poznati domaći brend dizajnerskog nakita okupio je ljubiteljice profinjenog nakita, predstavivši ga u novoj poslovnici, pomno osmišljenog interijera.

image

Borna Kotromanić

IVICA DZAMBO

Elegantni, bezvremenski nakit dizajnerice Ive Viljevac, omiljeni je domaći brend nakita, dizajniran po mjeri moderne žene i djevojke.

image

Dora Predojević i Mateja Sučević

IVICA DZAMBO

Kako je Iva Viljevac Jewelry brend koji pazi na svaki detalj, a s obzirom na to da je novootvorena lokacija smještena unutar shopping centra, namjera arhitektice Matee Rajčić bila je ispuniti prostor toplinom, i stvoriti svojevrsni kontrast u odnosu na ostatak centra.

image

Iva Viljevac i Karmen Poznić

IVICA DZAMBO

Elegante linije, uz moderne elemente čine novi prostor ugodnim za kupovinu i uživanje u odabiru savršenog komada nakita za sebe ili za drugog.

image

Tihana Harapin Zalepugin

IVICA DZAMBO

Brojne slavne obožavateljice

U to su se mogle uvjeriti i obožavateljice brenda Iva Viljevac Jewelry, Anja Alavanja Viljevac, Mirna Medaković Stepinac, Borna Kotromanić, Dora Predojević, Mateja Sučević, Tihana Harapin Zalepugin i druge, koje nisu krile svoje oduševljenje, kako novom poslovnicom, tako i elegantnim komadima nakita.

image

Mirna Medaković Stepinac

IVICA DZAMBO

Čitajte i: Čiste linije i nježne teksture: Dizajnerica Iva Viljevac otvorila novi prostor koji odiše minimalizmom

Minimalističkim pristupom, ali s osobitim naglaskom na finim detaljima Iva Viljevac kreira ručno izrađen nakit od 925 srebra i čelika prikladan za brojne prilike. Kolekcije bazičnih komada nakita nosive su svaki dan, ali i u posebnim prigodama. Decentan nakit savršen je sam za sebe, a lako se stilizira s drugim komadima nakita čineći zanimljiv slojevit look.

image

Tea Viljevac Šarić, Diana Viljevac i Iva Viljevac Toš

IVICA DZAMBO

Nakit koji nosimo govori puno o nama, a svaki komad nakita Ive Viljevac napravljen je s puno ljubavi . Dizajniran je s punom posvećenošću svakom pojedinom komadu, kako bi istaknuo eleganciju, senzualnost i profinjenost s jedne te maštovitost, hrabrost i samosvijest žene, s druge strane.

image

Tea Dujmić

IVICA DZAMBO
image

Lidija Stokić

IVICA DZAMBO
image

Karla August i Iva Hrastnik

IVICA DZAMBO
image

Ivona Frigelj

IVICA DZAMBO
Linker
15. travanj 2024 04:24