/ Promo
BREND URBAN WATCH

Hrvatski brend satova koji uvjerljivo konkurira na svjetskom tržištu

Priču o brendu Urban Watch započeli su 2010. godine Antonija i Ivan Petrović, bračni par iz Zagreba koji je imao ideju stvoriti kvalitetan proizvod po prihvatljivoj cijeni. Danas, šest godina kasnije, njihovi se elegantni satovi prodaju u više od 80 zemalja diljem svijeta.

Nakon nekoliko kolekcija satova koje su prepoznale ljubiteljice elegantnog dizajna, ali i ljubitelji jer Urban Watches dolaze i u muškoj varijanti, satovi ovog kreativnog para proširili su se europskim i američkim tržištem vrlo brzo. Antoniji i Ivanu to je bio znak da su na pravom putu, a krajem prošle godine lansirali su šestu kolekciju satova pod imenom Pariz dok su brend ove godine osvježili kolekcijom inspiriranom Londonom.

“Dizajn naših satova čine moderni i tradicionalni elementi koje smo željeli spojiti u decentan i elegantan proizvod. Naš cilj nije slijepo pratiti trendove već ih postavljati. Sat nije na ruci samo kako bi pokazao točno vrijeme već je tu da postane bezvremesnki komad koji ćete uvijek nositi na ruci” – objašnjavaju nam svoj proizvod i ideju Antonija i Ivan koji sami potpisuju cjelokupan dizajn, brending i promociju brenda Urban Wartches.

Rasterećen suvišnih detalja, sat Urban Watch je elegantan, jednostavan i u isto vrijeme praktičan modni dodatak koji upotpunjava svaku modnu kombinaciju. Remenčići su izrađeni od vrhunske kože i mogu se mijenjati tako da sat time postaje personaliziran i po vašem ukusu. Osnovna ideja je bila i da uz kvalitetu zadrže i pristupačnu cijenu. I baš zato nije bio problem proširiti dobru vijest puno dalje od granica Hrvatske.

Satovi hrvatskog brenda tako su svoje mjesto pronašli na tržištu u SAD-u, Velikoj Britaniji i Portugalu gdje imaju svoje poslovne partnere, a u Hrvatskoj ih možete naći u različitim concept trgovinama u Rijeci, Šibeniku, Dubrovniku, Korčuli i Zagrebu. Također, možete ih naručiti i putem webshopa www.urban-watch.com.

Linker
08. ožujak 2024 18:28