Promo
DRUGA VEČER MODNOG DOGAĐANJA

Hrvatska modna avangarda s potpisom pet dizajnera

Drugi dan Fashion.hr-a modnu je publiku sa svojim novim kolekcijama upoznalo pet dizajnera - Obekei, Yuniku, Anthony Avangard, JAMOI i KLISAB.

Večer je započela eksperimenalnim performansom Coded Edgea u suradnji s multimedijalnom umjetnicom Martinom Miholić. Posebno iznenađenje održano je izvan piste, a u glavnoj ulozi modnog performansa "Second Skin" našla se glumica Senka Bulić. Time je modni dvojac najavio transformaciju vlastitog brenda Coded Edge koji će područje svojeg djelovanja proširiti na fotografiju, film, dizajn i sve ostale grane umjetnosti kojima se bave.

Promo
Coded Edge

Coded Edge

Coded Edge

Program se nastavio revijama pet dizajnera koji su predstavili svoje modne vizije. Splitski brend Obekei pokazao je svoje novo ruho: predimenzionirani kimono od satena s dodacima čipke, redizajn odjevnih komada kao što su košulje i jakne te odjeća koja se može nositi neovisno o sezoni. Prvi put na pisti Fashion.hr-a svoje su kolekcije predstavili dizajnerica Lidija Pihler, koja se krije iza brenda YUNIKU te Anthony Avangard koji je oduševio muški dio publike svojom kolekcijom inspiriranom američkim vojnikom Desmondom Dossom te aktualnom temom vraćanja vojnog roka u Hrvatsku. Dizajnerica Mirjana Klepić predstavila je novu kolekciju brenda JAMOI za koju se inspirirala street style modom, a večer je zatvorio modni dvojac KLISAB koji se predstavio kolekcijom "Resilience".

Drugu večer modnog događanja nisu propustili brojni poznati: Kristina Šalinović, Iva Šulentić, Anđa Marić, Andrea Andrassy, Slavko Sobin i brojni drugi.

Promo
Miran Kurspahić

Promo
Kristina Šalinović

Promo
Iva Šulentić

Promo
Anđa Marić

Promo
Andrea Andrassy

Promo
Ana Maria Ricov

Promo
Slavko Sobin

Linker
19. travanj 2024 16:29