Profimedia, TEMP Rex Features
zena.dyete

Hoće li uskoro zablistati i na Beyonce? Stilist slavne pjevačice nosi nakit hrvatske dizajnerice

Ty je poznat po eklektičnim, hrabrim i neočekivanim modnim kombinacijama, a jednom takvom pohvalio se nedavno i na Instagramu, što je oduševilo hrvatsku dizajnericu Ivanu Petrović čiju atraktivnu ogrlicu nosi na nekoliko fotografija.

Obožavatelji pjevačice Beyonce dobro znaju tko je Ty Hunter.

45-godišnji stilist proslavio se gradeći karijeru uz jednu od najpoznatijih pjevačica na svijetu, s kojom surađuje više od 20 godina.

/Beyoncé, Ty Hunter
The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016, Image: 283249397, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

1995. godine, dok je tinejdžerica Beyonce tek čekala da se njoj i njezinim prijateljicama iz grupe 'Destiny's Child' nasmiješi sreća, Beyonceina majka Tina upoznala je u jednom butiku mladića koji ju je osvojio te ga pozvala da joj pomogne raditi kostime za djevojčice u koje je polagala velike nade.

A post shared by 4thofjuly7 (@dr._love) on

Ty nije pogriješio što je pristao na Tinin prijedlog jer su djevojke 1998. godine postale pravi hit te godinama osvajale top ljestvice, a nakon njihova razlaza, Beyonce je postala ultimativna kraljica pop scene.

Stilist je tako zaslužan za bezbrojne kreacije u kojima se Beyonce pojavljivala na pozornici i brojnim dodjelama nagrada, a osmislio je i sve njezine stylinge za prestižnu Met Galu.

Beyonce at arrivals for 	'CHINA: Through The Looking Glass' Opening Night Met Gala - Part 6, The Metropolitan Museum of Art Costume Institute, New York, NY May 4, 2015., Image: 242305932, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Gregorio T. Binuya/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Uz Beyonce, više je puta radio i za njezinu sestru Solange, a nedavno je izbacio i vlastitu modnu kolekciju pod nazivom 'Ty-Lite'.

Ty je poznat po eklektičnim, hrabrim i neočekivanim modnim kombinacijama, a jednom takvom pohvalio se nedavno i na Instagramu, što je oduševilo hrvatsku dizajnericu Ivanu Petrović čiju atraktivnu ogrlicu nosi na nekoliko fotografija.

A post shared by Ty Hunter (@tytryone) on

Kako doznajemo, s ogrlicom hrvatskog brenda zena.dyete, iza koje stoji talentirana dizajnerica Ivana Petrović, Ty je pozirao za modnu kampanju koju je osmislio stilist Dapper Afrika, koji je oblačio Eryku Badu, V. Bozeman i Lion Babe.

Dapper je u temu inspiriranu tribal tematikom odlučio obogatiti nakitom s potpisom hrvatske dizajnerice koja je oduševila stilista lijepe Beyonce.

A post shared by Ty Hunter (@tytryone) on

Ivana, modnom svijetu poznatija kao zena.dyete, svojim je je nakitom osvojila brojne Hrvatice, no nije ju bilo strah krenuti i 'preko bare' pa već nekoliko godina putuje u SAD te niže zanimljive suradnje. Njezin nakit nosili su pjevač Saul Williams, novinarka Danielle Young i B. Hawk Snipes, a možda će od najvećeg značaja biti upravo suradnja sa stilistima Dapperom Afrikom i slavnim Hunterom.

Ivanin nakit rado nosi i poznata hrvatska blogerica Ella Dvornik!

Instagram

Linker
13. travanj 2024 04:42