MODNA KAMPANJA

Helena Minić Matanić u sasvim novoj ulozi

Modna dizajnerica, stilistica i kostimografkinja Marija Cvitanović predstavlja kampanju s glumicom Helenom Minić Matanić za novu kolekciju Marka M Vintage Glamour Pounje s kojom će u petak 3. lipnja otvoriti Fashion Week Zagreb by Afrodita.

Novom kolekcijom Vintage Glamour za brand M Marka Pounje, Marija nastavlja uspješnu suradnju s poznatim proizvođačem modernog rublja – Pounjem koju je započela prije godinu dana, upravo predstavljanjem na Fashion Weeku Zagreb.

Nova kolekcija M Marka Pounje odražava ženu današnjice koja uživa u vlastitom tijelu, ugodnoj podatnoj odjeći i svojoj osobnosti kroz igru kombiniranja modernog i trendovskog s vintage glamurom kojeg dizajnerica Marija Cvitanović oživljava u svakoj svojoj kolekciji u suradnji s Pounjem. Sloboda duha žena za koje Marija kreira ključna je za transformaciju iz ležerne i senzualne bosonoge djevojke u svilenom kombinezonu ili negližeu u zavodljivu i elegantnu damu u čipkastoj večernjoj kreaciji i visokim potpeticama.

Svila i čipka kao već prepoznatljive omiljene tkanine Marije Cvitanović kao i besprijekorni krojevi nagližea, haljina-spavaćica, kombinezona i tunika koji opušteno padaju niz tijelo, ali naglašavaju sve što se na ženskom tijelu uvijek treba decentno naglašavati. Ovo su modeli uz koje ništa više nije potrebno, sami po sebi i više su nego dostojni svake prigode. Osim u svili, M Marka Pounje modeli dostupni su na Pounje prodajnim mjestima i u pamuku i viskozi s pristupačnijim cijenama, a ubrzo će se naći i na web shopu.

Stilist: Marija Cvitanović

Vizažist: Dajana Pajkić

Hair: Colette hair salon

Linker
04. srpanj 2022 11:20