Petra Mrša
spoj mode i umjetnosti

Haljine s domaćim potpisom u kojima želimo provesti ljeto

Dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić koji stoje iza brenda KLISAB uvijek iznenade svježim pristupom prezentaciji svoje modne vizije.

Poznati modni dvojac KLISAB snimio je vizuale za ljetnu kolekciju, koja je nedavno premijerno predstavljena u concept storeu Garderoba. Kolekcija je savršena za ljeto jer donosi komade opuštene forme koji spajaju slobodu pokreta i eleganciju. Naglasak je ovog puta na haljinama, a posebnost su tkanine koje su bojane ili ručno tretirane tako da su u pitanju uistinu unikatni komadi.

Klisab
Klisab

Petra Mrša

Minimalizam, kao zaštitni znak ovog modnog branda, uvijek je prisutan kako u kolekciji, stylingu tako i u fotografijama, koje komuniciraju ključnu filozofiju branda. Oni su uvijek intenzivno uključeni u cijeli proces nastanka kampanje, a inspiracija obično dolazi iz jednog od komada iz kolekcije. Ovog je puta ta inspirativna vizija materijalizirana u fotografiji prozirne PVC torbe pune cvijeća.

Petra Mrša

Fotografirana na nagom tijelu modela Ivane Vukušić, u crno-bijeloj tehnici, istaknula je nježnu i prirodnu, skrivenu ljepotu žene.

Petra Mrša

Petra Mrša
Klisab

Linker
20. travanj 2024 00:47