Press
ZA BEZBRIŽNO LJETO

Glatka koža bez dlačica

Kako se najbolje riješiti neželjenih dlačica? Postoji li metoda za dugotrajno otklanjanje dlačica, koja je istovremeno bezbolna i potpuno dermatološki sigurna za našu kožu? To su bila najčešća pitanja sudionica Philips Lumea druženja koje je nedavno organizirano u zagrebačkoj slastičarnici Meet Mia.

Poznata TV voditeljica Antonija Blaće i dermatovenerologinja dr. Ivana Nola družile su se s pet žena koje su dobile priliku za jednomjesečno testiranje uređaja Philips Lumea. Marta Tukerić, Kristina Gajšak, Suzana Ljubas, Sanja Srdić i Nikolina Mesarov svoje će dojmove objavljivati na Philipsovoj službenoj stranici, a IPL uređaj za uklanjanje dlačica isprobat će i Antonija Blaće.

FOTO: Press

– Jedva čekam krenuti s testiranjem uređaja Philips Lumea. Mislim da mi cure nismo niti svjesne koliko vremena potrošimo tražeći idealno rješenje za glatku kožu bez neželjenih dlačica. Imam jako osjetljivu kožu i svakoj metodi nađem manu – ili previše iritira kožu ili zahtijeva previše vremena. Vjerujem da je Lumea pravo rješenje i jako se veselim testiranju istaknula je simpatična voditeljica koja priželjkuje bezbrižno ljeto.

Foto: Press

Philips Lumea uređaj omogućuje učinkovitu, jednostavnu i bezbolnu depilaciju tehnologijom nježnog pulsirajućeg svjetla (IPL) čije je prednosti istaknula dermatovenerologinja dr. Ivana Nola.

– Pacijentice u mojoj ordinaciji gotovo svakodnevno traže najbolji način za uklanjanje dlačica koji će im omogućiti da se riješe dlačica sigurno, praktično i s dugotrajnim rezultatima, ne samo u salonu, već i kod kuće. U tom slučaju, moja je preporuka Philips Lumea. Isprobala sam uređaj i uistinu mogu stati iza njega i preporučiti ga svim ženama koje se dugotrajno žele riješiti dlačica. Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu jer prilikom korištenja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Kako bi se osigurala maksimalna zaštita, Lumea ima ugrađeni i UV filter koji dodatno štiti kožu od oštećenja – ističe dr. Ivana Nola dodavši da je IPL tehnologija sigurna za korištenje, tretmani su bezbolni te ne urokuju iritacije.

S tretmanima je nabolje početi tijekom zime ili u proljeće kako biste tijekom ljeta bezbrižno uživali u glatkim nogama, a nove modele iz linije proizvoda Philips Lumea možete koristiti i na licu, pazusima te bikini području. Cijene Philips Lumea uređaja kreću sse od 2.099 do 4.099 kuna.

Linker
19. travanj 2024 13:25