Pridružite se!

eNVy room priprema prvu virtualnu reviju: Stiže neodoljiva kolekcija za jesen/zimu 2020.

Kao odgovor na ‘novo normalno‘, domaći modmi dvojac održat će spektakl, ali bez publike uživo, no to ne znači da nećemo svi moći u živati u predstavljanju novih krpica.

Otkako je, prije više od 15 godina, započeo krojiti svoju modnu priču, eNVy room je posebnu pažnju poklanjao svakom djeliću svoga stvaranja - njihove bajkovite kolekcije razoružavale su ženstvenošću, glamurom i bezvremenskom elegancijom, modne kampanje navodile su nas da maštajući otputujemo u neke druge svjetove, a revije su oduševljavale inovativnim konceptima i magičnim scenografijama, uvijek odvažno pomičući granice i pružajući neko novo, nezaboravno iskustvo.

image
eNVy room nova kolekcija
KARLA JURIć

Danas, kada su neke stare navike tek sjenka prošlih vremena, i kada se, u svega nekoliko mjeseci promijenio gotovo svaki djelić naših života, modni je svijet primoran prilagoditi se novim okolnostima, a eNVy room je, uvijek vješto manevrirajući izazovima, i ovoga puta pronašao način da ispriča svoju modnu bajku.

image
eNVy room nova kolekcija
KARLA JURIć

Tako su, po prvi puta u svojih 15 godina stvaranja, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović odlučili upriličiti virtualnu modnu reviju, odmaknuti se od standardnih modnih prezentacija i kolekciju za sezonu jesen/zima 2020/21 prezentirati putem digitalnih kanala.

Svoju modnu pistu, u ovim posve neobičnim vremenima, popularni je dvojac preselio u čudesnu šumu zavijenu u magične jesenske nijanse, u potpunom miru prirode, daleko od grada, bez uobičajene gužve i žamora publike.

No, iako bez publike u prvim redovima, to ne znači da ona neće moći uživati u još jednoj nezaboravnoj modnoj bajci prepoznatljive, ženstvene estetike i zadivljujuće scenografije. Svoju novu kolekciju namijenjenu recentnoj hladnoj sezoni ekskluzivno će predstaviti jedinstvenim video showom 8. studenog u 20 sati koji ćete moći pratiti putem svih virtualnih kanala: Instagrama, IG TV-a, Facebooka i You Tubea.

Linker
16. travanj 2024 01:35