mnoštvo uzoraka

ELFS predstavlja novo ruho školskog programa: Povratak u klupe lakši je uz neodoljive ruksake i pernice!

Iako je novi asortiman domaćeg brenda namijenjen prvenstveno školarcima, ELFS ruksaci odlično će izgledati i uklopljeni u vaš svakodnevni stil.

Već tradicionalno pred novu školsku i akademsku godinu predstavljamo novu kolekciju ELFS školskog pribora. U sve ELFS prodavaonice te online stigla je nova kolekcija namijenjena svima koji i dalje sjede u školskim klupama, ali i onima koji se tako osjećaju.

Nakon svih problema prošle dvije školske godine, nadamo se da će ova proći bezbrižno i vedro, kakvi su i ELFS prepoznatljivi veseli printevi na ruksacima i pernicama.

image
ELFS školski program.
PROMO

Tako možete birati između nježnih ženskih cvjetnih motiva, japanskog cvjetnog uzoraka ili s pticama, pixel uzorka, retro motiva 80-ih ili uvijek upečatljivih ELFS srca.

image
Uz ruksake dolaze i vesele pernice.
PROMO

Čitajte i: Modni dvojac ELFS osmislio genijalne majice posvećene legendarnom znanstveniku: Simboli Nikole Tesle originalni su suveniri

Ako pak doma nemate školarca, ELFS ruksake možete uklopiti u svoj stil i nositi ih kao zamjenu za dnevne torbe, a mogu vam odlično poslužiti i kao spremnici za plažu ili pak za izlet.

image
Ruksaci dolaze u neodoljivim uzorcima.
PROMO

ELFS školski program potražite u ELFS prodavaonicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te online na ELFS web shopu!

Linker
20. travanj 2024 06:52