Instagram Ivica Skoko
podvojile mišljenja

Dvije haljine o kojima ovih dana priča cijela Hrvatska

Poprilično se ovih dana pisalo i potom raspredalo o dva nacionalna kostima - haljini koju je u Kini predstavila Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina (17) i onoj koju je u Dvercima predstavila Tihana Babij, aktualna Miss Supranational Hrvatske, a koju će nositi na svjetskom izboru 7. prosinca u Poljskoj.

Najljepše žene pojedinih zemalja, pa tako i naše, već su u Kini - pripremaju se ondje i druže ususret svjetskom izboru ljepote 'Miss World' koji će se održati 9. prosinca na otoku Sanya. Prije nekoliko dana hrvatski dizajner Ivica Skoko na društvenim je mrežama objavio fotografiju na kojoj naša misica Ivana Mudnić Dujmina u Kini pozira u njegovoj haljini, a koja ima ulogu nacionalnog kostima. 'Danas je bilo predstavljanje nacionalnih kostima na svjetskom izboru za Miss. Ivana je osvojila sve simpatije, nadamo se uspjehu u samoj završnici. Ponosno je nosila kostim 'Ponos Hrvatske'. Čekamo ishod, bravo Ivana', napisao je Ivica Skoko pokraj fotografije na kojoj Ivana pozira u kratkoj krinolini sva u crveno-bijelim kockicama.

Kad je fotografija s predstavljanja u Kini osvanula na društvenim mrežama i u medijima, a na njoj Ivana pozira uz ostale natjecateljice također u nacionalnim kostimima, haljina je izazvala podvojene komentare pa su neki našem dizajneru 'skinuli kapu' na dobroj zamisli, ali je bilo i onih kojima haljina ne izgleda reprezentativno i otmjeno, prekratka im je, te smatraju da uz ostale kostime 'izgleda presiromašno'. Iako se ukusima ne raspravlja, raspravlja se - još uvijek.

Instagram Ivica Skoko

Instagram Ivica Skoko

Instagram Ivica Skoko

Druga nacionalna haljina koja podiže obrve je ona u kojoj će nas Tihana Babij, aktualna Miss Supranational Hrvatske, predstavljati na svjetskom izboru 7. prosinca u Poljskoj, a dizajnirala ju je Mirsada Jureša. Bijele je boje s obrubom od zlatnog pletera, dok na prednjem dijelu dominira hrvatski grb u bijelo-zlatnoj boji. Nekima se to učinilo savršenim spojem, dok ima onih koji nisu oduševljeni kreacijom i to ne kriju po društvenim mrežama uz riječi 'prekratko', 'sramotno', 'provokativno' 'neukusno'...

Što svijet misli o svemu vidjet ćemo kad stignu krajnji rezultati u prosincu - djevojkama u svakom slučaju želimo sreću!

Miss Supranational, Promo

Linker
14. travanj 2024 04:14