Sigurnost prije svega

Čvrsta visoka moda: Lady Gaga otkrila neobičan detalj o outfitu s inauguracije američkog predsjednika!

Gotovo godinu dana nakon inauguracije Joea Bidena, slavna pjevačica otkrila je da je haljina koju je nosila bila otporna na metke.

O voluminoznoj crvenoj suknji u kombinaciji s tamnoplavim zatvorenim sakoom i brošom u obliku velike zlatne golubice koje je Lady Gaga nosila na inauguraciji predsjednika Joea Bidena, nije se prestalo pričati tjednima, a sada je raspravu ponovno "probudila" slavna pjevačica osvrtom na vlastiti stajling.

image

Pjevačica je na inauguraciji nosila kreaciju Schiaparellija Daniela Roseberryja.

PAT BENIC/UPI/PROFIMEDIA

Sigurnost na prvom mjestu

"Ovo je jedna od mojih najdražih kombinacija koje sam ikada nosila", prisjetila se pjevačica haljine Schiaparelli Haute Couture koju je nosila na inauguraciji predsjednika u siječnju gdje joj je pripala čast otpjevati američku himnu, otkrivši pritom da je izabran stajling bio "otporan na metke".

Čitajte i: Modni odabir Lady Gage na inauguraciji simbolizira otpor? Mnogi tvrde da ih podsjeća na lik iz ‘Igara gladi‘

image

Haljina koju je Lady Gaga nosila bila je otporna na metke.

GREG E MATHIESON SR/MAI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Nitko to ne zna, ali ovo je neprobojna haljina", otkrila je dvanaesterostruka dobitnica Grammyja u videu za britanski Vogue. Međutim, nije poznato je li haljina sama po sebi neprobojna ili je ispod kreativnog dizajna Schiaparellija Daniela Roseberryja pjevačica nosila pancir.

Čitajte i: Inauguracijski nastupi: Lady Gaga oduševila svijet, a Jennifer Lopez iznenadila i odala počast svojim korijenima

"I znala sam, budući da je Schiaparelli talijanska modna kuća, da je to nešto što sam stvarno, stvarno željela učiniti za svoje nasljeđe kao Talijano-Amerikanka koja pjeva za odlazak 45. predsjednika pozivajući 46. na dužnost", dodala je Gaga te se prisjetila i marinskog satnika Evana Campbella koji ju je otpratio do mikrofona.

Outfit koji "daje krila"

"Nikada neću zaboraviti razgovor s mladićem s kojim sam bila", rekla je. "Pitao me jesam li nervozna, a ja sam odgovorila potvrdno. Ali ponekad ti moda stvarno može dati krila... poput golubice", objasnila je sjajna pjevačica zaključivši kako joj je sam nastup bio velika životna čast.

Linker
15. travanj 2024 22:00