novi početak

Bella Hadid vratila se u Victoria‘s Secret nakon seks skandala: ‘To je bila prilika za osobni rast‘

Upravo je slavna manekenka bila ta koja je odbila bivšeg šefa brenda kada je zahtijevao od svojih modela da skinu donje rublje, što je dovelo do skandala neviđenih razmjera.

Nakon otkazivanja Victoria's Secret showa 2019., prvi put u 24 godine postojanja, i kontroverzi vezanih uz transfobične komentare bivšeg šefa brenda Eda Razeka, mnoge mankenke otkazale su suradnju ovoj modnoj kući. Jedna od njih bila je i Bella Hadid, no otkako je brend postao više uključiv i promijenio način poslovanja, poznata manekenka mu se vratila.

Na svom Instagram profilu podijelila je "behind the scenes" video sa snimanja blagdanske kampanje, što je oduševilo njezine pratitelje.

U intervjuu za E!News, Bella je rekla da je njezina odluka da se ponovno pridruži novom, preuređenom Victoria's Secretu, bila znak osobnog rasta.

Čitajte i: Odlaze li anđelice u povijest? Victoria Secret je prodana, a novi vlasnik ima drugačiju viziju...

"Još jedan način na koji sam shvatila svoj rast, što je za mene bilo jako važno, bio je taj što sam mogla biti u okruženju u kojem sam se nekada osjećala nemoćno, a da se sada osjećam tako osnaženo i tako umireno", rekla je mankenka te nastavila: "Ne znam razumiju li ljudi da je neugodno biti u donjem rublju i snimati reklamu, čak i više nego što bi pomislili koliko to može biti neugodno. No, sada im je stvarno, stvarno stalo do nas", rekla je.

image

Ed Razek (u sredini) sa svojim anđelicama i modnim fotografom Russellom Jamesom.

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Bella je za blagdansku kampanju pozirala u crvenom donjem rublju na crvenoj, baršunastoj sofi u prirodnom okruženju, a snimila ju je fotografkinja Zoey Grossman, koja je još prije radila s Bellom.

Reputacija Victoria's Secreta srozavala se još od 2013. godine, kada je bio itekako očit manjak raznovrsnosti na pisti i odbijanje prilagodbe novim vremenima i trendovima. Osim toga, budućnost brenda bila je upitna i zbog seks skandala vezanog uz bivšeg šefa Eda Razeka koji je od manekenki jednom prilikom tražio da skinu gaćice, što je prva odbila upravo Bella Hadid.

No posljednjih godina, kada su Victoria's Secret preuzeli novi vlasnici, stvoren je VS Collective koji uključuje modele i javne osobe poput Belline prijateljice Hailey Bieber, Palome Elsesser, Megan Rapinoe i Naomi Osake.

Linker
18. travanj 2024 09:24