Asos
Biste li je nosili?

Asos ponovno šokira: Nakon kontroverznog bikinija, kupce zgrozila jedna suknja

Od traperica koje otkrivaju stražnjicu, preko prozirnih hlača od plastike pa sve do mikro-bikinija koji jedva da pokriva grudi, Asos je ponovno zgrozio kupce najnovijim modnim komadom koji se prodaje na njihovim stranicama, a mnogi ga uspoređuju ni više ni manje nego - vrećom za smeće.

Ako tražite neobične i "pomaknute" modne komade, sigurno ćete ih naći na Asosu. Ovaj najpoznatiji modni retailer svako malo šokira izborom odjeće na svojim stranicama, a najnoviji "gaf" kojim je zaradio mnoštvo negativnih komentara na Instagramu uključuje mini suknju od pvc materijala brenda Pretty Little Thing.

Asos

Naime, prednji i stražnji dio suknje povezuju vezice u neonski zelenoj boji te je zbog takvog dizajna Asos preporučuje nositi bez gaćica. Sliku ovog nesvakidašnjeg odjevnog predmeta podijelio je Instagram profil @asbos_sos uz prigodni komentar: "Ne mrzite li kada vam se podere vreća za smeće", što je nasmijalo mnoge Instagram korisnike, ali ih potaknulo i na izrugivanje Asosa koji ovu suknju prodaje za oko 170 kuna.

Među mnoštvom sarkastičnih komentara bilo je i onih koji su priznali da su sličnu suknju nosili u 90-ima i onih koji su logično zaključili da bi ispod ove suknje bilo vrlo nepraktično nositi gaćice. "Još jedan dan u znojnom raju bez hlača", "Kada znaš da si smeće, ali se ipak trudiš", "Kako se ovo uopće nosi? Prvo zavežete vezice ili?", bili su neki od njih.

Bez obzira na negodovanje pojedinaca, Asos svakim dijeljenjem njihove odjeće na društvenim mrežama dobiva pažnju i privlači ljude da kupe upravo taj odjevni predmet, koliko šokantan i nesvakidašnji bio. Slična situacija dogodila se nekoliko mjeseci prije s kontroverznim mikro-bikinijem koji se unatoč ismijavanju prodao u rekordnom roku, a tome je zasigurno doprinijela povoljna cijena od oko 80 kuna. Hoće li se pvc suknja također razgrabiti, ostaje nam za vidjeti.

Asos

Linker
19. travanj 2024 22:06