počinje sezona sniženja

Asos ima sniženje: Pronašli smo super haljine i cipele do 210 kuna

Sezonska sniženja samo što nisu, a neki brendovi već imaju svoje predsezonske ponude i akcijske cijene ljetnih kolekcija. Jedna od omiljenih online stranica za šoping dio svoje kolekcije snizila je i do 60 posto.

Ljetna sniženja su nešto što se isplati pričekati. Odlične komade za ovu sezonu najbrži će uloviti po niskim cijenama, a kako je posljednjih godina sve popularniji šoping iz naslonjača, britanski Asos prednjači kao omiljena web destinacija za kupovinu.

Uz veliki izbor odjeće i modnih dodataka, Asos sada ima i sezonske popuste do čak 60 posto, pa je pravo vrijeme za obnovu ljetne garderobe, ako je još niste nadopunili nekim novim komadom. Kada temperature u termometru visoko porastu, ne odvajamo se od dva modna komada - haljina i sandala. Zato smo pronašli odlične modele ljetnih i laganih haljina, midi ili mini dužine čija cijena na popustu ne prelazi 210 kuna. Točkice, cvjetni uzorak ili prugice glavni su motivi na ljetnim haljinama i nosive su više sezona.

Uz haljine, pronašli smo i zanimljive modele sandala na nisku i visoku petu, za ljetne dane i večeri koje će se slagati s lepršavim haljinama. Ističu se popularne strappy sandale s tankim remenčićima, nezaobilazni trend ovoga ljeta, a Asos ih nudi u jarkim, fluorescentnim bojama koje će pristajati preplanuloj putu, kao i one s uzorkom zmijske kože. Naš izbor povoljnih komada pronađite u galeriji.

Linker
19. travanj 2024 08:26